Daha ikinci vitesteyim

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
talya’nın Genoa takımından transfer ettiğimiz Matteo Ferrari formunu yeterli bulmuyor.

ferrari_27.jpg

İtalya'nın Genoa takımından büyük ümitlerle transfer ettiğimiz Matteo Ferrari'den itiraf: “Daha ikinci vitesteyim. Kapasitemin yüzde 45'i ile mücadele ediyorum.” Siyah beyazlı forma ile çıktığı ilk hazırlık maçında Catania önünde çok hata yaptığı için eleştirilen, İspanya'daki Barış Kupası'nda O.Lyon karşısında daha derli toplu bir görüntü sergileyen Cezayir asıllı İtalyan stoper, “Henüz uyum sürecini atlatamadım. Kısa sürede takımın önemli bir parçası haline gelirim” dedi.

Ferrari, şöyle devam etti: “İtalya dışında oynamak beni heyecanlandırıyor. Bunun yanı sıra üzerine yük biniyor. Teknik direktörümüz yeni ve eski oyunculardan karma yaparak yeni bir oyun sistemi oluşturuyor. Catania maçında kötü olduğumu biliyorum. Yeni takımımda ilk kez oynamanın sıkıntılarını çektim. O.Lyon maçında da takım olarak ilk yarıda fazla etkili değildik. Ancak ikinci yarıda gerçek gücümüzü sahaya yansıttık.

Sivok bana yardımcı oluyor

Şu anda antrenman performansındayım. Bu performansımın üstüne çıkmak zorundayım. Beşiktaş'ta oynayan oyuncuları yeni yeni tanıyorum. Sivok bana çok yardımcı oluyor. Kanatlarla iletişim kurma konusunda zorluk çekiyorum. Şu anda yüzde 45 kapasite ile oynuyorum. Kısa zamanda bunu yüzde 100'e çıkaracağım.

Önemli olan arkadaşlarımın futbol dilini bilmek. Gerisi çok kolay. İspanya kampı son derece faydalı geçiyor. Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu yeni yeni tanımaya başladım. Barış Kupası, Şampiyonlar Ligi'ne hazırlık açısından son derece önemli bir turnuva. Buradaki takımların çoğu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Bu yüzden bizim için iyi bir test olacak.

Güçlü takımlarla oynamak iyi

Önümüzdeki çarşamba günü Porto ile karşılaşacağız. Portekiz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi'nin iddialı temsilcilerinden biri. Güçlü takımlarla sezon başında maç yapmak bizim için avantaj. Kendimizi Şampiyonlar Ligi'ne ve Türkiye Süper Ligi'ne daha iyi hazırlayacağız.”

KarakartaL.Com

Normal de kaç vites la bu :saskin:

BekLeniLeni Verir İnşaaLLah.

hep yalan...
kariyerinin zirvesindeyken oyuncalar %60 ile oynuyorum der ya bu onun gibi bişey.
o kadar iyiydin madem milli takımlarda neden seyremedik seni

bu FERRARI 2 vitesli olanlardanmi§:):):).......

Adam KaLitesini ßeLLi Etti ßu iLk 2 Maçta.. Çok Çok Daha İyi oLacaqından Gram Şüphemiz Yok..

Ferrari Ferrari Matteo Ferrari.. (=

Geri