"Daha işimiz bitmedi"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
UEFA Avrupa Ligi'nde Limassol ile yarın sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de maç öncesinde Kuyt önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün Hollandalı yıldız oyuncusu Kuyt maç öncesi basın toplantısında maçla ilgili açıklamalar yaptı.

İşte Kuyt'ın açıklamaları;

"Turnuvaya iyi başladık ama daha sonunu getirmedik. Yarın ki alınacak iyi bir galibiyet bundan sonraki hedeflerimiz için bize çok yardımcı olacak." dedi.

Dün katıldığı resepsiyon için de açıklamalarda bulunan Kuyt, "Başbakan'dan aldığımız davet benim için çok özel bir davetti. Birlikte bir akşam yemeği yedik. Çok da hoş bir toplantı oldu. Hollanda Milli Takım formasını Başbakan'a hediye ettik. O da çok mutlu oldu ve aramızda güzel bir sohbet geçti. Böyle bir sohbet Türk kahvesi içerken tabi ki çok daha kolay olduğunu belirtti.

TÜRKÇE DERSLER İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR?

"Benim için neteresan bir durumdu ilk Türkçe dersimizi aldık. Biz bu dersleri alırken çok da eğlendik. Bu derslerde biz yavaş yavaş daha fazla Türkçe kelime öğrenemeye ve konuşmaya başlıyoruz. Umarım gelecekte daha fazla Türkçe konuşabiliriz ve takım arkadaşlarımızla daha rahat anlaşırız. Aslında diğer çoğu Avrupa ülkelerinde Hollanda, İtalya, İspanya'ya futbolcu olarak giderseniz o ülkede hangi dil kullanılıyorsa herkes o ülkenin dilini öğrenmek zorundadır. Yabancı oyuncularında bence Türkçeyi öğrenmeli. Kendi açımdan benim için özel bir durum değil çok normal birşey bu diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyet - Daha işimiz bitmedi

fiyaskosun kuyt

Geri