Daha büyük bi monitörmü almalı yoksa FuLL HD'mi?

black06

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar.

Kardeşim bilgisayarlı grafik bölümü okuyo ve bu sene bilgisayar üzerinden baya bi çizim yapacaklar.

Ancak bi sorun var evdeki monitör 19'' ve daha büyük bir monitör lazım olduğunu söylediler okulundan.

Bizde daha büyük bir monitör almaya karar verdik ama benim aklımdan gecen 40'' yada 42'' FuLL HD bi televizyon alıp Pc ye bağlamak.

Ama bu onun işini görürmü orası bilinmez.Ben hem alıp odada sinema keyfi için hemde onun işini karşılayacak bi alet olsun istedim.

Acaba büyük bi monitörmü almalı yoksa Full HD Lcd tv mi almalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı 1 Gb HIS Iceq 4850 bu arada.

Çok iyi düşünmüşsün bence LCD alın daha mantıklı onda çizim yapmak ne zevkli olur keşke bende alabilsem bende çizimlerimi onda yapardım :)

Genelde grafikerle iMac kullanırlar ama microsoft devam ise 22 yada 24" bi monitor yeterli olur 40" de ne oluyor :D
TV avantajını da kullanmak isterseniz bi TV kartı alırsınız o zaman güzel olur işte.

Genelde grafikerle iMac kullanırlar ama microsoft devam ise 22 yada 24" bi monitor yeterli olur 40" de ne oluyor :D
TV avantajını da kullanmak isterseniz bi TV kartı alırsınız o zaman güzel olur işte.

Hocam şimdi binaya süperonline geldi.Onların Tv yayınıda başlıyacak 1 ay içinde.

Pc ye onu bağlamayı düşünüyorum.Lİg Tv'de bu yayının içinde var.O yüzden birazda büyük tutmak istedim.Birde fiyatları düştü iyice.O yüzden büyük yazdım.Ama şöyle birşey 40 - 42'' bi ekrana 50 cm yakından bakmak ne derece doğru tartışılır.Ama şuda bi gerçek arkadaşımda bunun aynısını yaptı oyun oynamak mükemmel zevkli oluyo =)

Birde İMac almayı bizde çok istedik ama çok uçuk fiyatları var.Pc de 4 Gb ram 1 Gb ekran kartı 3.2 GZH işlemci var çizimleri kaldıracağını düşünüyorum.Yada daha iyi bi öneri varsa onuda düşünebilirim.

Herkeze yorumları ve yardımları için şimdiden teşekkürler.

Hocam şimdi binaya süperonline geldi.Onların Tv yayınıda başlıyacak 1 ay içinde.

Pc ye onu bağlamayı düşünüyorum.Lİg Tv'de bu yayının içinde var.O yüzden birazda büyük tutmak istedim.Birde fiyatları düştü iyice.O yüzden büyük yazdım.Ama şöyle birşey 40 - 42'' bi ekrana 50 cm yakından bakmak ne derece doğru tartışılır.Ama şuda bi gerçek arkadaşımda bunun aynısını yaptı oyun oynamak mükemmel zevkli oluyo =)

Birde İMac almayı bizde çok istedik ama çok uçuk fiyatları var.Pc de 4 Gb ram 1 Gb ekran kartı 3.2 GZH işlemci var çizimleri kaldıracağını düşünüyorum.Yada daha iyi bi öneri varsa onuda düşünebilirim.

Herkeze yorumları ve yardımları için şimdiden teşekkürler.

İşte ben de onu kastediyorum, oyun oynarken film izlerken güzel olur ama mouseu eline
aldığında ordan oraya bakmak için kafanı en az 100 derece döndürürsün yani:) bence
mağazada bir bakın büyük televizyonlara pcye bağladığınızda rahat edip edemeyeceğinizi hesaplayın
pc özelliklerine gelince de grafik programlarını gayet çalıştırır orda bi sorun olmaz..

İşte ben de onu kastediyorum, oyun oynarken film izlerken güzel olur ama mouseu eline
aldığında ordan oraya bakmak için kafanı en az 100 derece döndürürsün yani:) bence
mağazada bir bakın büyük televizyonlara pcye bağladığınızda rahat edip edemeyeceğinizi hesaplayın
pc özelliklerine gelince de grafik programlarını gayet çalıştırır orda bi sorun olmaz..

Eywallah hocam saolasın bilgilerin için teşekkürler.

ben bunu kullanıyorum FuLL Hd Monutor deiL Direk Lcd TV'dir... Aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin... 120 ekran :)

gerci ben olayı biraz :):) abarttım =))

ama sana tavsiyem 66 ekran Lcd işini görür...

SAMSUNG 26B450 HD READY LCD TV - Teknosa Alışveriş Sitesi

# Ekran Boyutu : 26"
# Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
# Kontrast Oranı : Yüksek Kontrast
# Hz : 50

mutfaqıma aLdım istersen Resim cekip gösteririm... Hd Ready... Görüntü kaLitesi FuLL HD gibi... Lcd nin normaL fiyatı 1.100 tL ama suanda teknosada indirimde 699 tL...

Monutor deiL Direk Lcd TV'dir... Aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin...

3 HDMI girişi 2 Pc girişi vs vs bi sürü özeLLiqi var tek eksiqi usb girişi yok...

suna dikkat etmeni öneririm:
bu tip Tv yada Monutor aLırken ses olayı önemLidir...

MonutorLerde ses az cıkar ama Lcd TV aLırsan aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin ve ses olayı full seviyededir ; )

ben bunu kullanıyorum FuLL Hd Monutor deiL Direk Lcd TV'dir... Aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin... 120 ekran :)

gerci ben olayı biraz :):) abarttım =))

ama sana tavsiyem 66 ekran Lcd işini görür...

SAMSUNG 26B450 HD READY LCD TV - Teknosa Alışveriş Sitesi

# Ekran Boyutu : 26"
# Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
# Kontrast Oranı : Yüksek Kontrast
# Hz : 50

mutfaqıma aLdım istersen Resim cekip gösteririm... Hd Ready... Görüntü kaLitesi FuLL HD gibi... Lcd nin normaL fiyatı 1.100 tL ama suanda teknosada indirimde 699 tL...

Monutor deiL Direk Lcd TV'dir... Aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin...

3 HDMI girişi 2 Pc girişi vs vs bi sürü özeLLiqi var tek eksiqi usb girişi yok...

suna dikkat etmeni öneririm:
bu tip Tv yada Monutor aLırken ses olayı önemLidir...

MonutorLerde ses az cıkar ama Lcd TV aLırsan aynı zamanda monutor olarak kullanabiLirsin ve ses olayı full seviyededir ; )

İşte hayalimdeki insan :clap :clap :clap :clap

Süper bişey bu yaa.Ses olayını hallederiz dayı G500 var odada =)

Bu ikisinden birini düşünüyordum bende.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...aspx?productId=evsam40c530e&categoryId=155051

http://www.hepsiburada.com/Liste/so...?productId=evsonykdl40ex401&categoryId=155051

Geri