daha 5 günlük acer notebook' umun batarya kilidi koptu

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
daha 5 gün önce aldığım acer in bataryasını çıkarıyım derken kilit açık konuma getirip yandaki diğer kilidi kaydırdım fakat bunu kaydırırken diğer kilit kırıldı düğmesi elimde kaldı bi parçası içerde sallanıyor

servise vermeden kullanılırmı batarya çıkmıyor
servise veriyimmi (garantiden çıkmış)

ankaradayım nereye veriyim

yuh :D o nasıl bir zorlamadır. benimde bi acer laptobum var ama o şekil bi kopma yaşamadım. çok zorlamışsın. garantiye versende düzeltirlermi bilmiorum. batarya o kilit açıkken düşmüyorsa içine tam oturuorsa gerek yok.

tam oturuyor ama işte zorladım ve kırılan parça içerde şıkırşıkır ediyor :D :D

hmm servıse ver sonra sorun cıkarmasınlar bence hıc yokdan kafandan eksıklık olur

Asus Servis, Asus Teknik Servis, Asus Laptop Servisi, Asus Notebook Servisi, Asus Servisi, Asus Netbook Servisi aldıgın yere gotur yanı: ) mutlaka yardımcı olurlar

notebook markasi acer asus değil

cevap yazmadan önce okuyalim.

sirf mesaj olsun diye mesaj yazmayalim.

nootbook garantili ise servis sizin hataniz olsa bile bu tür sorunlari karşilar, çünkü daha önceden hasarli veya çatlak olmuş olabilir sizin zorlamaniz belkide zorlama değildi.

size en yakin servise veriniz.

kızılayda ziyagökalp te servisi var ...
Benim leptop da acer ..
DVD si deişti garanti kapsamında oraya götürmüştüm ...

eğer pinlerin yuvasi bataryada ise kasa sökülmez sizdeki modeli bilmediğimden birsey diyemiyeceğim,

ayrica kendim lenovo experts olduğumdan, acerin tüm modelerini tanimiyorum bazi modeller haric tabi.

Alt kapak değişimi yapılabilir. En temizi garanti , hiç değilse başın ağrımaz ileride.

ya sadece kilit tuşu çıktı kaydırmalı tuş durduğundan pil normal duruyo istedğim zaman normal bir şekilde sökebiiliyorum
acer aspıre 5741G
pinlerin yuvası derken ama laptopun içinde parça kaldı sökülmesse güzel sökülen kasa bidaha tam oturmuyor çünkü

365 avm den electro world den aldım orayamı veriyim çankaya servisemi kızılaydakinemi

Ankara'da yaşamadığım için tam bilemeyecem fakat flood yapmışsın :) Biraz daha dikkat.

Geri