daha önceki yaşamınız ve dünyay gönderilme nedeniniz

Daha önce kadın binbaşıymışım ve 1325 yılında doğmuşum :D

ben de kadınmışım bea :D:D:D 1400 yılında doğmuşum

karşınıza çıkan tüm yazıları okumanızı tavsiye ederim...dünyaya neden geri gönderildiğiniz de yazıyor...

"Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.

Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız"

ahuahaha.alın lem bakın ben neymişim bee:D

ben erkekmişim :D her zmn olduum gbi

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Yunanistan civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz.

Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz..

Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz.

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Orta Anadolu civarında bir yerlerde 800 civarında doğdunuz.

Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz..

--------------------------------------------------------------------

Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------

Dersiniz: İçinizdeki kıskançlık ve öfkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak seçenlerin yenmelerine yardım etmek. Bu zayıflıklara korku ve öz-pişmanlığın neden olduğunu anlamak zorundasınız.

Vayyy be cengaverr :D aslındaa olabilir :p

kadımısım ve aktörmüşüm.brezilyada.

inandınızmı bu yazılanlara ben pek inanmadım... :D

EDİT :

10 dakka sonrada

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Güney Avustralya civarında bir yerlerde 1600 civarında doğdunuz.

Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..

Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.

Diğer insanları anlamayı ve bütün zorlukları neşeli bir yürekle karşılamayı öğrenmeye mahkumsunuz. Diğerlerine neşe ruhunu vererek yardım etmelisiniz.

ee ! hangisine inanayım :D

:confused: :confused:

Teşhis:

Bugünkü Polanya civarında bir yerlerde 1000 civarında doğdunuz.

Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..

Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.

Dersiniz: Tevazuyu ve spiritüel ilkelere inanmayı öğrenmek. Yüce Mantık'a inanmalısınız.

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1200 civarında doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

Bakara-28. Ey kâfirler! Siz ölü iken sizi dirilten (dünyaya getirip hayat veren) Allah'ı nasıl inkâr ediyorsunuz? Sonra sizi öldürecek, tekrar sizi diriltecek ve sonunda O'na döndürüleceksiniz.

ilk bahsedilen olulukten diriltilmek, cansiz maddelerden insanin olusmasi,
sonraki bildigimiz olum, we ahirette tekrar dirilme

yani tekrar dogum gibi bir olay soz konusu degil...

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Orta İngiltere civarında bir yerlerde 1375 civarında doğdunuz.

Bir tayfa veya ayakkabıcıydınız..

Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz.

Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz.

muhauahu len ayakkabıcı dedi bana ahuahua :D:D:D ama yardım olayı dogru valla en sonda yazan:)

Bugünkü Yeni Kaledonya civarında bir yerlerde 1200 civarında doğdunuz.

Bir filozof veya düşünürdünüz..

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.

inandıgımdan deilde işte adet yerini bulsun :)

ifrit' Alıntı:
Bakara-28. Ey kâfirler! Siz ölü iken sizi dirilten (dünyaya getirip hayat veren) Allah'ı nasıl inkâr ediyorsunuz? Sonra sizi öldürecek, tekrar sizi diriltecek ve sonunda O'na döndürüleceksiniz.

ilk bahsedilen olulukten diriltilmek, cansiz maddelerden insanin olusmasi,
sonraki bildigimiz olum, we ahirette tekrar dirilme

yani tekrar dogum gibi bir olay soz konusu degil...

fazla söze ne hacet Kur2an ayetleri işte bunlar ...
+100

Geri