daha önce böyle bir şey duydunuz mu?

burgu11

New member
Reaction score
0
arkadaşlar garip bir problemim var şöyle ki:
windows media player çalışmıyor
arama menüsüne girdiğimde köpek animasyonu çıkıyor ama üstünde yazılar yok bomboş
sistem geri yüklemeyi başlatınca da beyaz bomboş bir çerçeve açılıyor
internet explorer'da da sorun var
sorunum sizce ne,neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?
yardımlarınızı bekliyorum

benzeri banada olmuştu çoğu kişiye sordum çözüm bulamadım gözümü kararttım we format attım ...

ramm_stein' Alıntı:
benzeri banada olmuştu çoğu kişiye sordum çözüm bulamadım gözümü kararttım we format attım ...
format atınca halloldu değil mi?

Şu an bende de aynı sorun var,dediklerinin hepsi var .çare;walla bende bilmiyom,bios zor şer format amacıyla girdim ama bu seferde bios un sadece exit bölümü çalışıyor başka hiçbir şey çalışmıyor.Ben bir dosya sildim,run shell32 dll diye,herhalde ondan.yardımcı olacak biri olsa...

guru72s' Alıntı:
Şu an bende de aynı sorun var,dediklerinin hepsi var .çare;walla bende bilmiyom,bios zor şer format amacıyla girdim ama bu seferde bios un sadece exit bölümü çalışıyor başka hiçbir şey çalışmıyor.Ben bir dosya sildim,run shell32 dll diye,herhalde ondan.yardımcı olacak biri olsa...

belki bu sildiğin dosyayı şu şekilde yerine getirebilirsin.
başlat>çalıştır dedikten sonra komut satırından "sfc /scannow" (sfc den sonra boşluk var) yaz (tırnak işaretinin içindekileri aynen kopyala yaoıştır yapabilirsin.)

enter'a bas

sonra xp cd sini tak bozuk dosyaları kopyalasın belki böyle düzelebilir.

NOT:çalışan programlarında hiçbir silinme veya sorun olmaz ben yapıyorum hiç merak etme

burgu11' Alıntı:
belki bu sildiğin dosyayı şu şekilde yerine getirebilirsin.
başlat>çalıştır dedikten sonra komut satırından "sfc /scannow" (sfc den sonra boşluk var) yaz (tırnak işaretinin içindekileri aynen kopyala yaoıştır yapabilirsin.)

enter'a bas

sonra xp cd sini tak bozuk dosyaları kopyalasın belki böyle düzelebilir.

NOT:çalışan programlarında hiçbir silinme veya sorun olmaz ben yapıyorum hiç merak etme
katılıyorum bunu deneyin

Geri