Daha çok kazanacağız, Adsenseye büyük rakip var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saribulut

New member
Reaction score
0
:victory Arkadaşlar aglocoyu duydunuz mu?Google reklam gelirlerini paylaşmıyor ama agloco bizlerle paylaşıyor.Artık 1 ay içerisinde 5 saat internette bulunan herkes para kazanacak ve bu miktar binlerce doları bulacak.Diğer yazılarla bunu karıştırmayın, gayet ciddi va bomba etkisi yaratacak bir sistem bu.Yani oturduğunuz yerden sizde para kazanabilirsiniz.İncelemek isteyenler aşağıdaki agloco yazısını tıklayabilirler.

saribulut' Alıntı:
:victory Arkadaşlar aglocoyu duydunuz mu?Google reklam gelirlerini paylaşmıyor ama agloco bizlerle paylaşıyor.Artık 1 ay içerisinde 5 saat internette bulunan herkes para kazanacak ve bu miktar binlerce doları bulacak.Diğer yazılarla bunu karıştırmayın, gayet ciddi va bomba etkisi yaratacak bir sistem bu.Yani oturduğunuz yerden sizde para kazanabilirsiniz.İncelemek isteyenler aşağıdaki agloco yazısını tıklayabilirler.

Ufak at biraz ufak atta civcivler yesin =)

Kardeş verdiğim linki tıklayıp okuma zahmetine katlansaydın ne demek istediğimi anlamış olurdun.Bu şirketin the economist dergisinde makalesi çıktı ve avrupada reklamları dönüyor.yakın bi zamanda sende duyarsın ama geç kalmış olmazsın umarım...

************** ARKDASLAR BEN ÜYE OLDUM BURAYI TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ CİDDEN KAZANIYORSUNUZ AMA FAZLA DEĞİL AYDA 50-100 DOLAR ARASI AMA KİM KİME VERİOR BU PARAYI

ÇALIŞMA ŞEKLİ GOOGLEDAN YAPTINIZ ARAMAYA SPONSORLAR PARA VERİOR AMA GOOGLA DEĞİL SİZE

*******************ARKDASLAR BEN ÜYE OLDUM BURAYI TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ CİDDEN KAZANIYORSUNUZ AMA FAZLA DEĞİL AYDA 50-100 DOLAR ARASI AMA KİM KİME VERİOR BU PARAYI

ÇALIŞMA ŞEKLİ GOOGLEDAN YAPTINIZ ARAMAYA SPONSORLAR PARA VERİOR AMA GOOGLA DEĞİL SİZE
:biggrin :durdurun :biggrin :durdurun :biggrin

Bu AGLOCO falan hikaye hiç böyle boş işlerle uğraşmayın...Para kazanmak bu kadar kolay olsaydı biz webmastrelar niye site yapalımki ama değilmi:d

Çok uyanıksın
Yalan yalnış bilgilerle ve buna forumuda alet ederek kendine üye topluyorsun
Arkadaşlar inanmayın agloco var ama ortada henüz para filan yok

ARkadaş uyanıklık yapmış. Verdiği linkte kendi referans kodu var. Yani kendine para kazandıracak adam arıyor yani. Titan gibi. Sen üye yapcan onlar çalışcak sen kazancan.

ARkadaş burdaki herkes az çok uyanık kişiler yemez senin oltayı kimse..

ya bugun birindne duydum googleden para kazandığınıı

ya bugun birindne duydum googleden para kazandığınıı

adam kendi linkini buraya vererek bizim üzerimizden para kazanmaya çalışıyo burdakiler çocuk değil :D

saribulut ve ReM kendi refer linklerini reklam amaçlı kullandıkları için 5 gün cezalılar, konuda kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri