Daha çok bilgi istiyorum. Daha çok, daha çok...

LorthUndulia

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar
Bi sorun olacak
Bu FRP işi beni iyice sardı ama daha çok bilgi istiyorum
Türkçe İngilizce fark etmez yeter ki bu konu hakkında siz bi site söyleyin lütfen!
Iyi Oyunlar...:D

bunu ıcın bır cok kıtap var ama ıstanbulda nerde bılmıyorum

İnternet sitesi de olabilir
Çünkü sanırım Bakkal_Gazi de bi siteden almış çünkü senaryosunda Forumdan daha detaylı bakabilirsiniz demiş bazı yerlerde
Thamior senin bildiğin bir site varmı FRP ile ilgili
senaryoların falan bulunduğu bilgilerin falan da!

Eğer Frp beni gerçekten sardı diyorsan bence masaüstü oynamaya başlamadan önce mutlaka ama mutlaka okuman gereken kitaplar var.Bir kere ejderha mızrahının ilk 2 üçlemesini mutlaka oku.Kitaplar aşırı sürükleyici..Hiç FRP ile alakası olmayan insanlar bile deli gibi okudurlar.Zaten kitaplar zamanında Best-Seller oldular bile.İlk üçleme Güz Alaca Karanlığı Ejderhaları - Kış Gecesi Ejderhaları ve İlkbahar Şafağı Ejderhaları.. Bundan sonraki üçleme ise İkizlerin üçlemeleri.. Bunun haricinde en yakın zaman içinde sana senaryo bulabileceğin 1-2 tane daha site söylerim..

ben kitap okudum faydasını gercekten goruyom ama hala bayagı eksigim var bole faydalanabilecegimiz senaryo bulabilegimiz link yada kaynak oneren olursa cok sevinirim
Nookie arkadasım link vercem demiş hala bu forumu takip ediyosan yardım edersen cok sevinirim baska arkadaslarında yardımını seve seve kabul ederim
saolun

Tabiki takip ediyorum :) www.rpg.net teki forumları bi bızıklama bakalım.Ben ordan bir iki tane buldum.Ayrıca paralı senaryo istersen (ki pek zannetmiyorum :D ) D&D nin kendi sitesine de bakabilirsin. Şu aralar çok yoğunum yoksa sana bi senaryo yollicaktım ama bakamdım.. Dediğim adreste olması lazım.. Kolay gelsin :)

ya gercekten senaryo yollarsan cok makbule geçer bana cok yardım cı olursun ve cok minnettar olurum!
cunku comez zamanları atlatmak için bilenlerin yardımı lazım bu senaryo olayı olursa cok ii olur
perşembe bi oyun yapmayı plalıyorum ama aklımda daha tam bi snaryo yok yardımlarını bekliyorum mail adresimi verebilirim yollıycaksan yada biyere upload edersende olabilir!

Diğer konuda da yazdığım gibi bu aralar biraz yoğun olduğum için çok fazla pc başında vakit geçirme olanağım olmuyor ama en kısa zaman içinde ya rapid e ya da megaupload a haritalarla beraber en son HDD faciamdan sonra elimde tek kalan senaryoyu kurtarabilirsem upload edicem.. Bu arada senaryo da ingilizde haberin olsun... Ayrıca istersen haber ver elimde monsters manual ve players handbook 2nd edition nın scanlan miş halleri ve bi tane hazır character sheet war..

ist

Thamior' Alıntı:
bunu ıcın bır cok kıtap var ama ıstanbulda nerde bılmıyorum

istanbuLda GerekLi $eyLer war.Ni$anta$ında.oLayın disturibitörüdür orası her maLzeme ordan yayıLır diger Hobby shop Lara..Orda Her$eyi buLabiLirsiniz.
O rezaLet türkce cevirisini yapanLar da (Players Handbook v3) ordaki Sarı kafa ozan ile emre abilerimiz diyebiliyorum arka bahçe yayıncılıktan :D

Kadıkoy de akmar da tek tük satılır , ordan da buLursunuz.

BJK de Sihir we sakLıkent war , orda da Wardı kitapLar.

Geri