Arapsaçı !

yapılan yorumlarda gosteriyor sizlerin derdi türban takılması yada laiklik değil derdiniz türban yada kapanma düşmanlığı..bare mertce soyleyin bunuda başka fikirlerin arkasına saklanmayın...yazıkk

Söylediklerine katılıyorum. Uyarıların için saol.

Ben Arapların içinde bulunduğu kötü durumu artık kabullenemeyip, insan olduklarının farkına varmaya başladıklarını anlatmak amaçlı açtım konuyu.

Araplara musallat edilmiş şeylerden araplar kurtulmaya çalışırken, biz nasıl olurda onların eskilerine göz dikeriz. Puff..

mossat35 kapalı olan insan olmuyormu?nedemeye çalıştığını anlayamadım da tam...yada müslümanlıkmı musallat onlara ve bize yakışmayan...

latife.jpg

farkettiysen o peçesi açılmış çarşaf türban deil :) sizde çarşaf giyin size bi lafım yok

Latife Hanım belgeselini izlerseniz Latife Hanım'ın Mustafa Kemal Atatürk ile evli olduğu yıllarda neden bazen başörtüsüyle ve neden bazen başı açık olarak gezdiğini öğrenebilirsiniz.Burda Vakit taklitçiliği yapmanıza hiç lüzum yoktu :goz:

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2720625' Alıntı:
Latife Hanım belgeselini izlerseniz Latife Hanım'ın Mustafa Kemal Atatürk ile evli olduğu yıllarda neden bazen başörtüsüyle ve neden bazen başı açık olarak gezdiğini öğrenebilirsiniz.Burda Vakit taklitçiliği yapmanıza hiç lüzum yoktu :goz:
Kimsenin Taklitçilik Yaptığı Falan Yok Bana Gelir 40-45 Sene Evvelki Başörtüsüyle Yeni Türemiş Türbanı Bir Tutma Dersen Böyle Bir Cevap Alırsın İşte!

Millet uzaya çıkmış, uzayda hayat olup olmayacağını anlamaya çalışırken,

biz hala saçların kıllarıyla uğraşıyoruz...

Allah sonumuzu hayr eylesin...

Çok haklısın.Diger dinlerin çogunlukta oldugu ülkeler çagdaş,ülkesinin menfaatine işlerle ugraşırken,Halkının çogunlugu müslüman olan ülkeler ne yazık ki saçın kıllarını namus sayıp,öertsak mi örtmasakmi ikilemi yüzünden birbir,ni yiyor.

diğer ülkelerin rahiplerinin %90 ı üniversite mezunu cahilce fetvaalar vermiyolar çünkü :)

Kimsenin Taklitçilik Yaptığı Falan Yok Bana Gelir 40-45 Sene Evvelki Başörtüsüyle Yeni Türemiş Türbanı Bir Tutma Dersen Böyle Bir Cevap Alırsın İşte!

-tartışılan şeyin bir örtünme tercihi değil de, sayın Başbakan'ın söylediği gibi ("velev ki")
bir "siyasi simge" olduğu apaçık ortada! sen ve senin gibi düşünenler konuyu her ne kadar inanç eksenine taşımaya kalkışsa da millette aptal ve herkes gerçeğin ne olduğunu biliyor.Burda kimsenin Müslümanlığını sorgulamaya ve yaptıklarını Müslümanlığa göre takdir etmeye hakkınız yok; bu hak yalnız ve yalnız yüce Allah'a aittir.Benim inancıma göre herkes hesabını Allah'ın kullarına değil,direkt yüce Allah'a verir.Onun için siyasi ideolojinizi de işin içine katıp, insanları inançlı-inançsız olarak sınıflandırmaktan ve onları günah işlemekle suçlamaktan yapabileceğiniz daha iyi şeyler var.

-mevcut durumun açıklamasını 80 yıl öncesine dayanarak yapmaya çalışmak ve de "cevabını alırsın" gibi agresif kelimeler kullanmak Vakit tarzıdır, Vakit taklitçiliğidir :)

-Latife Hanım belgeselini izlemeni tavsiye ederim.Orda neyin ne olduğunu gayet iyi anlatıyor

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2720968' Alıntı:

-tartışılan şeyin bir örtünme tercihi değil de, sayın Başbakan'ın söylediği gibi ("velev ki")
bir "siyasi simge" olduğu apaçık ortada! sen ve senin gibi düşünenler konuyu her ne kadar inanç eksenine taşımaya kalkışsa da millette aptal ve herkes gerçeğin ne olduğunu biliyor.

-mevcut durumun açıklamasını 80 yıl öncesine dayanarak yapmaya çalışmak ve de "cevabını alırsın" gibi agresif kelimeler kullanmak Vakit tarzıdır, Vakit taklitçiliğidir :)

-Latife Hanım belgeselini izlemeni tavsiye ederim.Orda neyin ne olduğunu gayet iyi anlatıyor
Yok yaa..
İyi Bak Bakalım Tartışılan Şeye!!
Siyasi Simgeden Çoktaaan Çıkmış İnanca Hakaret Saygısızlık Boyutuna Gelmiş!
Artık Sizin Bu Siyasi Simge Lafınıza İnanmıyorum!
Ayrıca Bana Tarihi Öğretme
Emin Ol Öğreteceğin En Son İnsanım:victory

Yok yaa..
İyi Bak Bakalım Tartışılan Şeye!!
Siyasi Simgeden Çoktaaan Çıkmış İnanca Hakaret Saygısızlık Boyutuna Gelmiş!
Artık Sizin Bu Siyasi Simge Lafınıza İnanmıyorum!
Ayrıca Bana Tarihi Öğretme
Emin Ol Öğreteceğin En Son İnsanım:victory

ben bilirim, ben yaparım, ben ederim, ben şöyleyim, ben böyleyim
bence bırak git tartışmayı öğren öncelikle
şayet ben burda fikir paylaşımından çok tartışma yaratma meraklısı klon üyelik kokusu alıyorum
ve başka bir post atıp uzatmaya hiç mi hiç lüzum görmüyorum(bilmem anlatabildim mi?)

(post okunduktan sonra modlar tarafından silinirse sevinirim)

basörtüsüne türban demeyi biz baslatmadık ki hürriyet gazatesi baslattı ozamanlar masum bir sey gibi gündemize sokuldu şimdi türban bas tehlike kabul ediliyor herkes tarihi bildiği iddia edişyor oysa bişey bildikleri yok çünkü bu oyunun bir parçası olmuslar satılmıs medyanın bilmiyorlarki türban basörtüsü aynı diye zamanında cıgırtkanlık yapan gazateler simdi türban farklı seydiye cıgırtkanlık yapıyor.herkes oyun oynuyor türkiyeyi savundugunu vatanı için bişey yaptıgını sanıyor ama oyunun bas kahramanı olmusuz haberimiz yok....

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2721001' Alıntı:

ben bilirim, ben yaparım, ben ederim, ben şöyleyim, ben böyleyim
bence bırak git tartışmayı öğren öncelikle
şayet ben burda fikir paylaşımından çok tartışma yaratma meraklısı klon üyelik kokusu alıyorum
ve başka bir post atıp uzatmaya hiç mi hiç lüzum görmüyorum(bilmem anlatabildim mi?)

(post okunduktan sonra modlar tarafından silinirse sevinirim)
Ya Ben Senin Müslümanlığını mı Sorguladımda Sen Yukarda Bana Saçma Sapan Konuşmuşsun?
İtiraz Edincede Tartışma Meraklısı Oluyoruz Şuna Bak Ya

Ya Ben Senin Müslümanlığını mı Sorguladımda Sen Yukarda Bana Saçma Sapan Konuşmuşsun?
İtiraz Edincede Tartışma Meraklısı Oluyoruz Şuna Bak Ya

Örtünme Şeklinide Siz Belirleyin...
İnsanda Biraz Saygı Olur...
Apaçık Ayeti İnkar Etmektir Sizinki...
Hadi İnkar Ediyorsun Kendin Uygulamıyorsun.....

kırmızı olarak diyen ve resim ekleyen bendim tabi
neyse iyi geceler diliyorum

Geri