Arapsaçı !

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Deniyor ki...

"Araplaşıyor muyuz?"

Hayır.

Araplara haksızlık etmeyelim.

*

Mesela, Ürdün Kraliçesi Raina...

01.jpg

Kuveyt doğumlu, Filistinli.

Başı açık mı?

Açık.

Suriye first lady’si Esma, sarışın...

Ne malum?

E görüyoruz.

Mısır first lady’si Suzan Mübarek?

Açık.

Fas Kraliçesi Laila Salma?

Açık...

Kızıl saçları var... Geçenlerde kızı oldu, hastanede çekilmiş fotoğrafından biliyorum.

Cezayir first lady’si Amal Triki?

Açık.

Libya Lideri Kaddafi’nin top modelleri kıskandıran doktor kızı Ayşe, saçlarını sarıya boyattı... Eskiden siyahtı.

10.jpg

Tunus first lady’si Leyla bin Ali?

Açık.

Hatta, Tunus Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Ali Mabrouk, gizlice İstanbul’a geldi, Reina’ya bir sarışınla girerken yakalandı, tam "çapkınlığa geldi" demeye hazırlanıyorduk ki, meğer eşiymiş.

Ya, Katar?

18.jpg

Cumhurbaşkanımız oradaydı iki üç gün önce... Katar Emiri’nin eşi Sheikha Mozah binti Nasır el Missned, "Hello" dergisinden fırlamış gibiydi... Sophia Loren’in gençliğine çok benziyor. Sanırım o nedenle Sophia Loren tarzı, saçlarını açıkta bırakan tülbent benzeri bir şey takıyor. Saçları kahverengi, uzun, beline kadar iniyor.

Saddam’ın ilk eşi Sacide, açık.

12.jpg

İkinci eşi Samira, açık.

Kızları Rana, Raghad, Hala, açık.

Gelinleri de.

Rahmetli Arafat’ın eşi?

16.jpg

Süha Arafat, açık.

Pekiii...

Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı ve Dubai Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Raşid el Maktum’un eşi?

13.jpg

Hani şu garajı alan Şeyh’in eşi?

Prenses Haya.

Ürdün eski Kralı Hüseyin’in üçüncü eşinden, en büyük kızı... Bu nedenle, hem Dubai Prensesi, hem de Ürdün Prensesi... Sporcu, binici... Üstelik, öyle böyle sporcu değil. 2000 yılında Avustralya Sydney’de yapılan olimpiyatlara Birleşik Arap Emirlikleri adına katılan milli sporcu...

Kadın haklarının ateşli savunucusu.

Arap kızlarının umudu.

Prenses Haya...

Açık.

*

Anlaşılan o ki...

Bunlarda imam hatip liseleri yok.

Nasıl giyineceklerini bilmiyorlar!

YILMAZ ÖZDİL/HÜRRİYET

evet cok güzel paylasım türbana arap kültürü dienler bakıp ibret alsınlar kapanmak Allahın emri mossat cok tesekkur ederim paylasım için

bu köşe yazısı tükürdüğünü yalamaktır.
Arapların ne kadar gerici,yobaz ve kahpe olduğunu haykıran sizlerin bize örnek gösterdiğiniz kişilere bakın.
Düne kadar ne şerefleri nede kadehleri kalmamıştı.
Şimdi örnek mi oldular?

Yazık yazık...

evet cok güzel paylasım türbana arap kültürü dienler bakıp ibret alsınlar kapanmak Allahın emri mossat cok tesekkur ederim paylasım için

Anlaşılan o ki...

Bunlarda imam hatip liseleri yok.

Nasıl giyineceklerini bilmiyorlar!

Lakin burayı okumamışsın sanırım.

Peki Araplar Allah ın emri olduğunu bilmiyorlar mı?

Biz arapların bile kurtulmak istedikleri kendi kültürümüzün bir parçası gibi kullanıyoruz.

Ben Teşşekkür ederim. Volki06

ne bu şimdi bi işmi yaptıgını sanıyon hem araplar gerici ulkemızı onlar gıbı yapacaklar dıolaar sonra kalkmış onlardan ornekler verıolar yazık.... ne yapacagını saşirmiş bu millet ulkenın bır suru derdı var onları bırakmıs analarımızın 1 metrekarelık ortulerıyle ugrasıolar. yazık .. yazık...

yaff mossad kafayımı yedinn bir yeremi çarptın...yobazlar en doğru konuları bile çarpıtıp sulandırırken onlara kanıt teşkil edecek bir konu açmışsın yada senin nick in başkalarının elinemi geçti inanamıyorum açtığın konuya...

tamam iyi niyetini biliyorum ama konu sanki arap aleminin çok modern medeni olduğu imasını veriyor..
istisnaları konu etmek bataklığın içindeki elmasa yoğunlaşmak demektir..biz bataklıktaki elmasla uğraşmıyoruz biz bataklığı kurutmaya çalışıyoruz mossad..

koskoca bataklığı bir kenara bırakıp başka yöne taşımak çok iyiniyetli bir yaklaşım olur tıpkı ülkemizde ki demokrat geçinen (lıght) ler gibi...

senden ricam açtığın konuları bir kere daha gözden geçirmendir..
iyi niyetli olduğunu biliyorum çünkii bi çok mesajı inceledim.....

konuyu başka biri açmış olsaydı muhakkak yorumum farklı olurdu...

son not:Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşektir.arabın feriştahı da olsa gene kaleşş gene kalleştir...
içecen şarabııı silkeliyecen arabı............. (Türk Atasözü)

( silkelemek=kuvvet uygulayarak sarsmak, darbe uygulayarak dengesini bozmak)

türkiye müslüman ülkeler arasında en modern ve ileri görüşlü ülke olarak görülüyor, gün geçtikçe karalama kampanyaları hız kazandı nedense avurpa basınında?

paylaşım için sağol mossat

resim sıralaması dikkatimi çekti :) al sana kaya nereye dayarsan daya!

evet Müslümanlıgı araplardan öğrenmiş Türklerin hali ortada araplarda ortada acaba kim yanılıyo?

yaff mossad kafayımı yedinn bir yeremi çarptın...yobazlar en doğru konuları bile çarpıtıp sulandırırken onlara kanıt teşkil edecek bir konu açmışsın yada senin nick in başkalarının elinemi geçti inanamıyorum açtığın konuya...

tamam iyi niyetini biliyorum ama konu sanki arap aleminin çok modern medeni olduğu imasını veriyor..
istisnaları konu etmek bataklığın içindeki elmasa yoğunlaşmak demektir..biz bataklıktaki elmasla uğraşmıyoruz biz bataklığı kurutmaya çalışıyoruz mossad..

koskoca bataklığı bir kenara bırakıp başka yöne taşımak çok iyiniyetli bir yaklaşım olur tıpkı ülkemizde ki demokrat geçinen (lıght) ler gibi...

senden ricam açtığın konuları bir kere daha gözden geçirmendir..
iyi niyetli olduğunu biliyorum çünkii bi çok mesajı inceledim.....

konuyu başka biri açmış olsaydı muhakkak yorumum farklı olurdu...

son not:Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşektir.arabın feriştahı da olsa gene kaleşş gene kalleştir...
içecen şarabııı silkeliyecen arabı............. (Türk Atasözü)

( silkelemek=kuvvet uygulayarak sarsmak, darbe uygulayarak dengesini bozmak)

Söylediklerine katılıyorum. Uyarıların için saol.

Ben Arapların içinde bulunduğu kötü durumu artık kabullenemeyip, insan olduklarının farkına varmaya başladıklarını anlatmak amaçlı açtım konuyu.

Araplara musallat edilmiş şeylerden araplar kurtulmaya çalışırken, biz nasıl olurda onların eskilerine göz dikeriz. Puff..

Yahu ne alakası var arkadaşım bize ne herkesin inancından?Yüzyıllardır analarımızın taktığı başörtüsünümü birilerinden feyz alıpta söküp atacaklar..
Herkes dininin,İNANCININ gerektirdiği şekilde yaşıyor!Şimdi türban takıpta bir sürü sapkınlık yapanlar var ona bakarsan!Türban takıp takmamak bence bir özgürlüktür.
Hatta Ak partili arkadaşlar yanlış biliyorsam beni uyarsın dinimizin emri ama küçük günahlardan diye biliyorum ben...
Yani isteyen takar isteyen takmaz kardeşim amma büyüttünüz yaa
Sizene milletin başörtüsünden
Artık siyasi simgeden çıktı sizinki
Direk inanca saygısızlık oldu!
Başörtüsüne bile illet kurtulunmaya çalışılan bir bez parçası(!)olarak bakıyorsunuz
Bu resmen saygısızlık!
Siz yoldan çıkmışsınız artık
Allah sizi ıslah etsin!
Siyasi simge yine neyse de sizinki artık inanca saygısızlık boyutuna geldi
Yoksa baştan beri böylemiydi?

1000 yıllardır takılan başörtü ve 45-40 yıl önce türemiş türban...farklı kavramlar

1000 yıllardır takılan başörtü ve 45-40 yıl önce türemiş türban...farklı kavramlar
Örtünme Şeklinide Siz Belirleyin...
İnsanda Biraz Saygı Olur...
Apaçık Ayeti İnkar Etmektir Sizinki...
Hadi İnkar Ediyorsun Kendin Uygulamıyorsun
İnkar Etmeyenlere Ve Uygulayanlara Ne Diye Karışıyorsun?

Ha bide Doğru Söylüyosun 40-45 Yıl Önce Türemiş Türban Farklıydı Bunun Gibiydi Meselahttp://mizrak.web.tr/images/latife_hanim_b.JPG
latife_hanim_b.JPG

Geri