dabbe tül arz

streetboy

New member
Reaction score
0
dabbe filmini hepiniz izlemişsinizdir aslında o gerçek olacak nasıl derseniz bunuda hepiniz bilir kıyamet günü vardır dabbe ama asıl adı deccal o cinlerin en büyüğüdür ama daha gelmez korkmayın çünkü daha oluşmadı kıyamet günü dabbenin oluşup herkesi intar ettirmesi yada kendi öldürmesiyle oluştuğu için herkes öleceği için adına kıyamet günü deniyor kıyamet günün den sonra yani dünya yok olup gittikten sonra yeni bir dünya yapılıp ölüler tekrar dirilecektir allahın şu sözü vardır ki ben cini bana ibadet edip bana şükredin diye yarratım sözü vardır.size şimdi komik gelebilir ama cinle dalga geçilmez sonucunda çok kötü şeylere katlanabilirsiniz bir üye arkadaşımız azrailin nasıl can aldığını bir videoda bizim görmemiz için göstermiş yani nedir ki her an maçtayken karne günü çok mutlu olduğumuz bir an bile cinler veye azrailler tarafından öldürülebiliriz

bu ne bee kopyala yapıştır iyice batırdı ortalığı. Azrailler diyorsun 1 tane Azrail var 100 tane değil. aynı anda 2 kişi nasıl ölebilir diye sormazsın herhalde. sallama bir yazı tebrik ettim.

Geri