Dağdan iniş şovu Gül'ü kızdırdı!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
22102009123639.jpg

PKK'lıların gövde gösterisinin yankıları sürüyor. Dağdan inişte yaşanan şov Cumhurbaşkanı Gül'ü de kızdırdı.....

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Türkiye'ye dönen PKK'lıların yaptığı şova sert çıktı. Gül, isim vermeden DTP'lileri kendine gelmeye çağırdı ve ölçüsüz hareketlerden kaçınmaya davet etti

Gül Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev ile yaptığı ortak basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

PKK'LILARIN ŞOVU
Hoş görüntüler değil bunlar provokatif görüntülerdir. Bir taraftan kanlı görüntüler almasın denirken bu tip gösteriler ölçüsünü kaçırıcı görüntüleri tasvip etmem mümkün değildir. Herkesin kendine gelmesi ve ölçüsüz davranışlardan kaçınmasını tavsiye ediyorum.

AZERBAYCAN
Aliyev ile telefon görüşmesi yaptım. Birbirimize olan güveni teyit ettik. İki hafta önce Nahçıvan'da sayın Nazarbayev de oradaydı. Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum. Bilmeyerek veya kasıtlı kardeşliği zedelemek isteyenler olabilir, dikkatli olmalıyız......

Devami...

Güzel ne bekliyordunuz ki Syn.Gül Ne bekliyordunuz?

kızmaya hakkı yok Sayın cumhurbaşkanımızın siz istediniz bu olayların böyle olacağı zaten belliydi dtp kaç gundur bunun için hazırlık yapıyordu hem görüyorsunuz hazırlıkları önlem aldırmıyorsunuz hem yaptıklarına kızıyorsunuz böyle birşey yok başbakanda kızmış çokta umurlarındaydı adamlar türkiyetopraklarında kürdistan kuruyoruz die zafer çığlıkları ata ata ankaraya geliyorlar sizler önunu kesmedikce onlar durmıyacaklar aynı sizin dediğiniz gibi durmak yok yola devam

Geri