Dağdan inen PKK’lıyı işe aldı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Ünlü sanatçı dağdan inen PKK'lıyı şoför olarak işe aldı..

199694.jpg

Turuncutime'ın haberine göre çok ünlü şarkıcı dağdan inen PKK’lıyı şoför olarak işe aldı. Sitenin G.E olarak verdiği ünlü şarkıcı Gülben Ergen..

Ünlü Şarkıcı daha önce PKK terör örgütüne mensup olan ve dağdan inip etkin pişmanlık yasasından yaralanan birini şoför olarak işe aldı. Bir süredir şarkıcının şoförlüğünü yapan eski terörist ile şarkıcının görüntüleri birçok magazin videosunda var.

ŞÖFÖRÜ İŞE KOCASI MI ALDI
Ünlü şarkıcının dağdan inen PKK’lı şoförünü, en az kendisi kadar ünlü kocasının işe aldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı dağdan inmiş bir PKK’lıyı işe alarak demokratik açılıma katkıda bulunmak istemişte olabilir.

kaynak

Ekli dosyalar

• 199694.jpg
    199694.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 21
Onun aklının yeteceği tek açılım orasını burasını açmak. Ne kadar rezil olursa olsun bi anne hakkında böyle konuşmaktan ben utanıyorum ama daha Tokat' ta şehit verdiğimiz kardeşlerimizin naaşları soğumadan böyle haberler görmek kanımı donduruyor.

Peki benim Güneydoğu Gazisi kardeşlerim iş bulabiliyorlar mı? Sapasağlam askere gidip işinden sevdiğinde olan binlerce Gazimiz var bu ülkede. Hatta gazi bile sayılmıyorlar çünkü savaş hali yok. Onları baş üstünede tutmak gerekirken biz görmezden geliyoruz. Bi gün yolunuz düşerse Ankaraya GATA' ya uğrayın. O kahramanlarla bir sohbet edin. Ne hikayeler duyacaksınız. Gazi olarak askerden döndüğünde eşinin ya da nişanlısının nasıl terkettiğini, iş bulamadığını hayatının bittiğini dinleyin.

Erdoğan kardeşlerin ne olduğunu biliyoruz zaten, onlar da gizleme zahmetine girmiyorlar. Sanatçı olarak ortaya koydukları eserlere saygı duyuyorum, ama bu ülkenin ekmeğini, hatta kaymağını yiyip hala bu ülkeye ihanet edenleri desteklemeyi içime sindiremiyorum....

Geri