Dağdan Aşk-ı Memnu'ya

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Nefes filminde oynayan İlker Kızmaz, aynı dönemde Aşk-ı Memnu'da da oynarken yaşadıklarını anlattı.

200996.jpg

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun sunduğu 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Nefes filminin oyuncularından İlker Kızmaz, film çekimi sırasında dizi çekiminin de sürdüğünü ve o süreçte yaşadığı ikilemi anlattı.

FİLMİN BİTMESİNE 2 AY KALA AŞK-I MEMNU'YA ÇAĞIRILDI
Hazırlık aşaması ve çekimleri 2 yıla yakın bir zaman süren Nefes filminin çekimleri sırasında Aşk-ı Memnu'daki Nihat'ı oynamaya başlayan İlker Kızmaz, "Bizim filmin bitmesine 6 ay kala ben Aşk-ı Memnu'ya başladım. Zaten filmin fragmanlarından görerek yapımcımız Kerem Çatay oradan çağırdı beni. Gittik görüştük başladık" diye konuştu.

Aşk-ı Memnu'nun çekimleri için İstanbul'a gelen ve daha sonra film için Antalya'nın dağlarındaki çekimlere giden Kızmaz, iki dizi arasındaki tezat koşulları anlattı.

DAĞ ORTAMI BİZİ ÇEKİYOR
İlker Kızmaz, dağda bir asker gibi yaşadıklarını, bir ranzada 2-3 kişi yattıklarını ve sabah kamuflajlarını giyip 2 gün sonra çıkardıklarını, 10 gün boyunca duş alamadıklarını belirterek "Buraya istanbul'a sete geliyorum, Aşk-ı Memnu'ya geliyorum. Gayet böyle takım elbiseler, kösele ayakkabılar. Tabi buradaki setimiz de çok güzel ama yine de ben oraya alıştığım için o dağ ortamına o dağ bizi çekiyordu" dedi.

kaynak

severim bu adamı
kıvanç tatLıtuğ'dan çok daha yakışıkLı ve karizmatik

Vay bee cidden zor olmuştur onun için
Alışmak zaman almıştır,ama oyunculuğunu beğeniyorum ben bu adamın

Geri