d yi silmeden format atmak istiyorum

özgür

New member
Reaction score
0
arkadaşlar d yi silmeden format atmak istiyorum forumlarda baktım ama hepsinde hard disk tek parça bölümleyip format atıyorlar ben ise şu an kullandığım xp yi silerek yeni yüklemek istiyorum.

c yi silerek yeniden biçimlendirdiğimde yani sildiğimde c ye d ismini veriyor benim yedek olan d ye c diyor windowsu kurduğu yere ise d diyor biçimlendirmeden direk üstünemi kurmalıyım acaba hatayı nerde yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden saolun :saskin:saskin:saskin

geçen sefer c yi silerek yüklediğimde böyle olmuştu yani d ismini verdi :

2qn8mex.jpg

şunu tam açıklar mısın...
2 diskin var C ve D... eğer veri kaybolmasını umursamıyosan işte çözüm:
C yi ve D yi SİL ve daha sonra bunlar tek dsik haline gelicek
ve sonrada sen bunu 2 parçaya ayır bu sefer C ve D diye ayrılcaklar sen de C ye kurarsın XP yi aga bu kadar basit:):):)

Ya Bait Biçimlendirmedeyken (format Sırasında) D Yi Ellemicen C Yi Formatlıcan

arkadaşlar d yi silmeden format atmak istiyorum forumlarda baktım ama hepsinde hard disk tek parça bölümleyip format atıyorlar ben ise şu an kullandığım xp yi silerek yeni yüklemek istiyorum.

c yi silerek yeniden biçimlendirdiğimde yani sildiğimde c ye d ismini veriyor benim yedek olan d ye c diyor windowsu kurduğu yere ise d diyor biçimlendirmeden direk üstünemi kurmalıyım acaba hatayı nerde yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden saolun :saskin:saskin:saskin

geçen sefer c yi silerek yüklediğimde böyle olmuştu yani d ismini verdi :

2qn8mex.jpg
dvd yi ilk önce kopyala

arkadaşlar hallettim sorunu yardımlar için teşekkürler :clap:clap:clap

BiLgisayarımı Sağ Tıkla Yönet' e Gir. Oradan Disk Yönetimine.. Kullandığın Sürücüler'i Zaten Göreceksin , Herhangi Birini Sağ Tıkla Ve Sürücü yolu Harfini değiŞtir de.. Devamında Örneğin C: Disk'ini değiştirmek için Y , D İçin Z Harflerini Seç , Aynı İşlemi Şuan Hangi Harfi Kullanmak istiyoRsan Onu Ata. Sorunun Hallolacaktır.

Geri