D sürücesünü yeniden oluşturma?

mexbeyn42

New member
Reaction score
0
arkdaşlar formatta hem d yi hem c yi sildim . c yi olusturdum oluşturmasına ama d yi nasıl oluşturacagım tüm hafıza c de yani c yi bölüm d yioluşturmak istiyorum...
:saskin

zaten format esnasinda c: diye bir bolum olusturduysan direk olarak diger bolum olusmustur, bu kalan kismi windows' a girdikten sonra sagklik yapip bicimlendir secenegini secerek diger bolumu olusturabilirsin,

kac gb olacagi sana kalmis

kolay gelsin

edit: buda resmi

15rmg03.jpg

hayır sadece C sürücüm var ... D sürücüsü yok ...

egerki baska harddisk kullanmiyorsan, ve bunu tanitmaya calismiyorsan

o zaman arkadasin dedigi gibi partition magic kullan,

veya

bilgisayarim(sag tus)>>>yonet>>disk yonetimi

komutlarini takip ederek olusmamis bolumu gorup olusturabilirsin

kolay gelsin

arkadasım format atarken c yazan yerde altında bölümlenmemıs alan yazar onun ustune gel c tusuna bas bölüm aluşacaktır olusunca d surucusunu bicimlendır artık kullannabılırsın

Bilgisayarıma sağ tıkla yönete gel.Yönetin altında disk yönetimi bölümlenmemiş alan olarak c nin dışında kalan diğer hardisk bölümünü göreceksin yeni bölüm olutur de yeni bölümü ad ver biçimlendirmeyi hangi dosya sisteminde istiyorsan onu seç hızlı biçimlendirmeni ve ntfs dosya sistemini seçmeni tavsiye ederim

kardeş xp cd sini tekrar tak kurulum aşamasına kadar gel. Orda c: ve senin oluşturmadığın kısım çıkar oluşmayan yeri oluştur sonra çık kurulm yapmadan çık.

egerki baska harddisk kullanmiyorsan, ve bunu tanitmaya calismiyorsan

o zaman arkadasin dedigi gibi partition magic kullan,

veya

bilgisayarim(sag tus)>>>yonet>>disk yonetimi

komutlarini takip ederek olusmamis bolumu gorup olusturabilirsin

kolay gelsin
aynı sorunu yaşadım. bilgi için teşekkürler işe yaradı

Geri