d sürücüsü

ares55

New member
Reaction score
0
D sürücüsnü yanlıslıkla sildim.Nasıl tekrar yapabilirim.Detaylı anlatabilirmisiniz.

d yi linux yuklerken sildi.İki kez format yedi bilgisayar.Geri alsamda kurulmaz.Tavsiyesi olan

Arkadasım Bilgisayarıma sag tıkla Yönet de orada bi pencere acılacak orada disk yönetimini sec muhtemelen C'de sorun yoksa normal bır sekılde gozukuyordur orada bos alan gozukuyorsa sag tıkla mantıksal surucu olustur gıbı bısey demelı de ve olustur eger oyle gozukmuyorsa bos kullanılabılır alan yoksa bır daha buraya yaz ben sana bir pro'yla resimler anlatayım

Bos gözükmüyor.Yapamadım.Size zahmet anlatırsanız cok sevinirim resimler ile.İyi geceler

d: part'i sildim derken?

komple parti ucurdun üstüne 2 kez format attin ve geri getirmek istiyorsun bunu anladim

baba zor be :) en kabadayi program ile bile en fazla datalarin % 40'ina ulasirsin he ama ben datalardan gectim part'i getirmek istiyorum dersen @aslansmh anlatmaya calismis ben biraz daha acayim.

bilgisayarim sag tik yönet sol taraftan disk yönetimine gir sag tarafta c: sürücünü ve diger ayirmadigin diskinde olan bos alani göreceksin üzerine gel sag tik yap bicimlendir de devam her cikana evet de gec d: yada harfi hangi yol gösterirsen o geri gelir [ps:datalarin gitmis zaten]

ark. bn bir tane E sürücüsü yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

Geri