D SÜrÜcÜm Ve İÇİndekİ Yazilar Mavİ Oldu :) ?????

sanalkolik

New member
Reaction score
0
D sürücüm ve içindeki yazılar mavi oldu bunu nasıl düzeltebilirim?örn: resim -->
showpic.php
:melek

Sana bi zararı yok bunun merak etme bi önceki formatta D yi formatlamadıysan yeni kurulumda silmediğin dosyalar ve klasörler mavi yazılı olur boşver önemsiz

ya güsel gözkmüo bide :D nasıl düzelticez bilen varsa pls?

biLader :) mavi oLmasının Sebebi Dosyaları sıkıştırmıssın :) yani d sürücüsünü Sıkıstırmıssın Düzeltmek için (d) Sürücüsüne Sağ click Yap Özellikler De. Ve Sonra Bu İşareti Kaldır ( Disk Alanından Kazanmak için sürücüyü Sıkıştır ) İşareti Kaldırtıktan sonra 2 - 3 dakika bir işlem yapıcak ve düzelicektir..

eyw sağol bukadar kısmana gerenk yoq!!! yeni öğrendik :mad: :D :D ;D

araçlar / klasör seçenekleri / görünüm den

"şifrelenmiş veya sıkıştırılmış NTFS dosyalarını farklı renkte görüntüle" tiki kaldır bu kadar..

sürücünü sıkıstırmıssın o yuzden mavi olmustur yazılar. sıkıstırılınca da dogal olarak daha az yer kaplar icindeki veriler yani sana faydası war ! he eger duzelticem diosan da surucunun uzerine sag tıkla ozelliklere gir alltan ikinci secenek " disk alanından kazanmak icin surucuyu sıkıstır" war onun yanındaki isareti kaldırıp uygula de. sonra biraz bekliyceksin sıkıstırılan surucu acılcak eski haline donucek ;)

arkadaşım vermiş olduğunuz bu yöntemler için çok çok teşekür ederim ve şunu söyleyim işe yaradı en pratik yöntemi söyleyim

araçlar / klasör seçenekleri / görünüm den

"şifrelenmiş veya sıkıştırılmış NTFS dosyalarını farklı renkte görüntüle" tiki kaldır bu kadar..

işte bu yani vetkam arkadaşımın anlatığı çok daha çabuk oldu diyer anlatan arkadaşım içinde çok teşekür ederim ama herkezden bir ricam eyer bu yöntemler ve burada bir şey sorduysanız işe yarayıp yaramadığını söyleyinki bizden sonra gelen arkadaşlarımız faydalansın kalın sağlıcakla

yeni taşınabilir harici disk aldım dosya sistemi fat tı ben ntfs ye cevirdim yazılar mavi renk oldu öyle kullanıyordum ben de deniyeyim bakalım düzelecekmi.

Geri