Arkadaşlar bu mektup kuşadasının bir okulunda lise öğrencileri arasında geçen karşılıksız bir aşka tutulan bir genç tarafından çok ciddi bir aşk mektubu olarak bugün yazıldı fakat arkadaşımız kendini biraz fazla kaptırmışkı ancak böle bi mektup yazabildi. çılgın aşığımızın isminden delifişek olarak bahsedicem kızdan da X (parantez içindekileri ben ekledim olaya daha iyi anlıyın diye)
SEVGİLİ X…
Bu güne kadar yaptığım her şey için özür dilerim.Beni affet.Sensiz benim için bu okul bir hiç olmasına rağmen bu aşka bir nokta koymanın zamanı geldi. ( hangi aşka?) aşk tek taraflı sonlanıyor. Daha geniş kapsamlı olarak ben artık seni sevmiyorum. Yeni 9. sınıflardan bir kıza aşık oldum. Lakabı “elma şekeri”, en az senin kadar güzel. Kalbimde sana yer yok artık.
Neden böyle olduk anlamıyorum. Madem bu dünya sensiz bir hiç , iç oğlum delifişek iç.
“Bendeki bu aşkı hevesmi sandın. Üç beş gün sonra geçermi sandın”…
Her şey için özür dilerim.
“Severek ayrılanlar bilirler aşk acısını”…
“Sevenler gece ölür bunu yalnız seven bilir”…
Umarım göz yaşlarında boğulursun… ama sen yinede merak etme çünkü ben sana can simidi atarım hiç merak etme.
“Bu bendeki aşk değil daye daye hora gideem”…
“Unuttum, adına bir çızık çektim”
Bir alo de gelmesen gençliğim solsun.Bu inadın yaşlılıkta son bulsun. Aşktan anlamazmı taş kalbin??
Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür gülüm..
ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR GÜLÜÜM!!!!
Kill me…
SEVGİLİ X…
Bu güne kadar yaptığım her şey için özür dilerim.Beni affet.Sensiz benim için bu okul bir hiç olmasına rağmen bu aşka bir nokta koymanın zamanı geldi. ( hangi aşka?) aşk tek taraflı sonlanıyor. Daha geniş kapsamlı olarak ben artık seni sevmiyorum. Yeni 9. sınıflardan bir kıza aşık oldum. Lakabı “elma şekeri”, en az senin kadar güzel. Kalbimde sana yer yok artık.
Neden böyle olduk anlamıyorum. Madem bu dünya sensiz bir hiç , iç oğlum delifişek iç.
“Bendeki bu aşkı hevesmi sandın. Üç beş gün sonra geçermi sandın”…
Her şey için özür dilerim.
“Severek ayrılanlar bilirler aşk acısını”…
“Sevenler gece ölür bunu yalnız seven bilir”…
Umarım göz yaşlarında boğulursun… ama sen yinede merak etme çünkü ben sana can simidi atarım hiç merak etme.
“Bu bendeki aşk değil daye daye hora gideem”…
“Unuttum, adına bir çızık çektim”
Bir alo de gelmesen gençliğim solsun.Bu inadın yaşlılıkta son bulsun. Aşktan anlamazmı taş kalbin??
Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür gülüm..
ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR GÜLÜÜM!!!!
Kill me…