:D:Dgerçek bir aşk mektubu:D:D.D mutlaka okuyun:D

_engin_

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu mektup kuşadasının bir okulunda lise öğrencileri arasında geçen karşılıksız bir aşka tutulan bir genç tarafından çok ciddi bir aşk mektubu olarak bugün yazıldı fakat arkadaşımız kendini biraz fazla kaptırmışkı ancak böle bi mektup yazabildi. çılgın aşığımızın isminden delifişek olarak bahsedicem kızdan da X :D (parantez içindekileri ben ekledim olaya daha iyi anlıyın diye)

SEVGİLİ X…

Bu güne kadar yaptığım her şey için özür dilerim.Beni affet.Sensiz benim için bu okul bir hiç olmasına rağmen bu aşka bir nokta koymanın zamanı geldi. ( hangi aşka:D?) aşk tek taraflı sonlanıyor. Daha geniş kapsamlı olarak ben artık seni sevmiyorum. Yeni 9. sınıflardan bir kıza aşık oldum. Lakabı “elma şekeri”, en az senin kadar güzel. Kalbimde sana yer yok artık.
Neden böyle olduk anlamıyorum. Madem bu dünya sensiz bir hiç , iç oğlum delifişek iç.
“Bendeki bu aşkı hevesmi sandın. Üç beş gün sonra geçermi sandın”…
Her şey için özür dilerim.
“Severek ayrılanlar bilirler aşk acısını”…
“Sevenler gece ölür bunu yalnız seven bilir”…
Umarım göz yaşlarında boğulursun… ama sen yinede merak etme çünkü ben sana can simidi atarım hiç merak etme.
“Bu bendeki aşk değil daye daye hora gideem”…
“Unuttum, adına bir çızık çektim”
Bir alo de gelmesen gençliğim solsun.Bu inadın yaşlılıkta son bulsun. Aşktan anlamazmı taş kalbin??
Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür gülüm..
ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR GÜLÜÜM!!!!

Kill me…

zuahahahhahahahahahhaha abi öldüm gülmekten yaa walla adam cortlamış ne yaptıgını bilmiyo kafayı kurtarıp yamıs herlde......

arkadasım bu mektubun dogru olduguna emin misin.yani gercekten biri yazdımı eğer yazdıysa cooooooooooook sacma :p

ceza xx' Alıntı:
arkadasım bu mektubun dogru olduguna emin misin.yani gercekten biri yazdımı eğer yazdıysa cooooooooooook sacma :p

evet bu mektubu gerçekten bizim yan sınıftan bi çocuk bizim sınıftan bi kıza yazdı. şu anda mektup yanımda zor okudum zaten yazıyı görsen bi:D:D

şu an bunları okudum ve adı geçen şahıs yanı delifişek benım aynı sınıfta olduqum yakın bır arkadaşım.Bunları okudum keşke okumasaydım.Arkadaşım yüzsüzlüqünü bir kere daha kanıtladı.Böyle bir arkadaşa sahip oLduqum ıcın utanıyorum.aDı gecen kız bunlrı hakedmıyordu. Deli fişek saten bı kere ona yakısmıyor.Kız guseL arkadasım çirkin.Yazıklar olsnn...

YazıqLar oLsun gércéktén...Bu kısıyLé aynı sınıfta buLunmak ınsanı utandırıyor.Bızzat bén sahıt oLdum bu oLaylara,béndendé akıL aLdı arkada$.Ték kéLımeyLe YAZIKLAR OLSUN...

walla bende delifişekle aynı sınıftayım olmaz olaydım:) :) yaw cocuk yüzsüz utanmıo kız neredeyse s.git dicek daha bizimki sırıtıo yaa o bişey deil sınıfı rezil etti . kız walla haketmio kız ayıptır sölemes i cokk guzel :) ama bizim saf işte dicek bişi yokk kıza (x 'e ) tskkr ediorum ii yapmış :))))

walla arkadaşlar içimdekılerı bir seferde anlatmaya imkan yokk olmaz yanı mektubu bi görseydiniz allah ım allah ım direk gidersiniz gülmekten ;);) yok böle bişi altında silah gül kalp resmi falan tek kelımeyle rezillik kızdan da delifişek adına özür diliorum bız onu tanımıoz bızı onla aynı kefeye sakın koymasın :):):):):)

ÖncéLiklé sair_kurt kardé$imé te$ékkur ediy0rum.SağoL kardésım.HérkEs delıfısegın ne kadar yuzsuz oldugunu oğrén$ın.Delifısegın yerıne kız ardastan ozur dıLıyorum.O kız onLarın hıc bırıNı hak étmıyordu.O kadar guzéL bır kız kı bakmaya kıyamaz$ın,fakat delıfısek ıgrénc bır ınsan. Tékrar tékrar ozur dılıyorum.Keské aynı sınıfta oLma$aydıq...

yaw kızdan tekrar özür diliorum özürümüzü kabul etsin o rezili de tyakmasın kafasına gelsınler söle sınıfta kaynasalım falan yaa ıkı sözel sınıf kardes kardes ders calısırız biz herzaman sızdenız bızım o sınıfta ark yok gıbı bısı hepsi safff :(((( :( napalım kader iste gönül istemez mi yan sınıfta olmaı:))) :)

Arkada$Lar ıcımdékıLérı ték parağrafLa anLatmam ımkan$ız.Bunun ıcın bır kéz daha yazmak ı$téd1m.Ama bu yazımda delıfısekten soz etmıcém.Onun gıbı bır1yLé aynı sınfta oLmak re$mén potan$1YéL sapık.Sair_kurtla bız o sınıftan değiLiz artık.Bızı onLa aynı kéfeyé koynayın.Kız arkadasımdan bır kéz daha ozur dıLıyorum.Bız kéndımızı sızden sayıyıoruz.

basta iyi baslamıs da sonradan fean kaptırmıs kendini iyi cosmus alıntılarla helal olsun ama boyle bi mektubu sewdiğin kıza werebilmek buyuk cesaret :D

herif manyamış.başkada açıklaması yok. :D

“Bu bendeki aşk değil daye daye hora gideem”…

bu süperdi...:durdurun

O'ğuZzhaNn' Alıntı:
Arkada$Lar ıcımdékıLérı ték parağrafLa anLatmam ımkan$ız.Bunun ıcın bır kéz daha yazmak ı$téd1m.Ama bu yazımda delıfısekten soz etmıcém.Onun gıbı bır1yLé aynı sınfta oLmak re$mén potan$1YéL sapık.Sair_kurtla bız o sınıftan değiLiz artık.Bızı onLa aynı kéfeyé koynayın.Kız arkadasımdan bır kéz daha ozur dıLıyorum.Bız kéndımızı sızden sayıyıoruz.
merak etme oğuz han siz delifişekle aynı kefede olurmusunuz hiç:D:D

Geri