:d:d:d:d

OnUr_23

New member
Reaction score
0
güzel fıkralar serim devam eder inşallah yenileri buyun

1-Temel ile Fadime nişanlıymış. Fakat aileleri buluşmalarına izin vermiyormuş. Fadime bir gün Temel'e "ula Temel bu akşam saat 9'da bize gel. Evde kimse yok" demiş. Temel saat 9'da Fadime'nin evine gitmiş zili çalmış çalmış, evde kimse yokmuş.

2-Amerikanlar bir ucak yapmis ve bu uçağı bir arap pilot test etmis.Test sirasinda ucagin motoru yanmis ve ekranda "NO PANIC THIS IS AMERICAN TEKNOLOGY" yazmis. Sonra ucagin kanadi kopmus ve ekranda yine ayni yazi yazmis. Ucagi indirdikten sonra Arap pilotta boyle bir ucak yapmak istemis. bu ucağin aynisindan bu arap pilot ve arkadaslarida yapmis. Bu sefer teste bir Amerkan pilot katilmis. ucarken ucagin motoru yanmis. monitörde ise "NO PANIC THIS IS ARABIAN TECNOLOGY" yazmis. aradan 5-10 dakika gectikten sonra ucagin kanadi kopmus ve ekranda su yazi belirmis:NO PANIC THIS IS ARABIAN TECNOLOGY YOU STAND ME:ESHEDÜENLA ILAHE ILLALLAH VE ESHEDU ENLE MUHAMMEDEN RESULLULLAH.......

3-Yeni evlenen bir çift ilk gecelerini geçirmek için bir otele gitmişler. Adam kadına: - "Sen hazırlan ben geliyorum" demiş. Adam banyoya girmiş ve kahkaha atmaya başlamış. Kadın şaşırmış: - "Bu daha ilk gece, şimdi sormayayım daha sonra sorarım" demiş. Aradan yıllar geçmiş, çift evlilik yıl dönümlerini kutlamak için ilk gecelerini geçirdikleri otele gitmeye karar vermişler. Adam yine banyoya girmiş. Kahkaha atmaya başlamış. Kadın "bu sefer sorucam" demiş. - "Sen ilk gecemizde de böyle gülmüştün, ne oluyor içerde?" demiş. Adam: - "Yirmi sene önce kravatıma işemiştim şimdi paçama işedim", demiş

4-Temel'in eski bir bmc kamyonu vardır. Yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar. Kamyon durmaz önünde giden son model BMW'ye çarpar. Temel hemen atlar, şöföre yalvarır: 'Aman abi affet, sen zengin adamsın, seni etkilemez,ama ben ömür boyu çalıssam ödeyemem.' Adam Temel'e acır ve affeder.Yollarına devam ederler. İleride yine kırmızı ışık yanar. Temel kamyonu yine durduramaz. BMW'yi hurdaya çevirir. Yine atlayıp yalvarmaya başlar: 'Aman abi, benim çocuklarım var, affet. Zaten arabana çarpmıştım, hasar biraz daha büyüdü sadece.' Adam: 'Tamam, gözüme görünme, bas git.' der. Yollarına devam ederler. Yine kırmızı ışık yanar. Temel BMW'ye yine gömer.Bu sefer kafasını camdan çıkarıp, bağırır: 'Benim abi benim,devam et.'

5-Bir gün Fadime ölmüş. Temel mezarı başına gelmiş ve demiş ki: "Ahh keşke yine beraber olsak!" o sırada hafif bir rüzgar esmiş. Temel: "Dur! Şaka yaptum şaka!" demiş.

Geri