мυℓσ
тяαкуα α
Merhaba arkadaşlar. Türkler son zamanlarda sizlerinde bildiği gibi çok iyi filmler yapmaya başladılar. Son zamanlarda yapılan Türk filmlerinden biri de D@bbe. Bir korku filmi bu filmin kapağında klasik japon korku filmlerinden alıntılar görüyoruz diye yazıyor ancak şu ana kadar izlediğim en sağlam korku filmlerinden biri diyebilirim sizlere. Filmin konusu kısaca şu :
Dünyanın her ülkesinde intaharlar artmaktadır. Bu intiharların ortak noktası ölülerin ardında bıraktıkları 388@0 yazısı ve kişilerin bu 388@0 yazısının sırrını çözmeye çalışmaları.
Sizlere kesinlikle bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Kalp ve tansiyon hastaları hariç tabi.
Şimdiden iyi seyirler. İnşallah filmi izledikten sonra benim hakkımda kötü şeyler düşünmezsiniz.
388@0
Dünyanın her ülkesinde intaharlar artmaktadır. Bu intiharların ortak noktası ölülerin ardında bıraktıkları 388@0 yazısı ve kişilerin bu 388@0 yazısının sırrını çözmeye çalışmaları.
Sizlere kesinlikle bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Kalp ve tansiyon hastaları hariç tabi.
Şimdiden iyi seyirler. İnşallah filmi izledikten sonra benim hakkımda kötü şeyler düşünmezsiniz.
388@0