D@bbe filmini izleyeniniz var mı???

мυℓσ

тяαкуα α&#8
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Türkler son zamanlarda sizlerinde bildiği gibi çok iyi filmler yapmaya başladılar. Son zamanlarda yapılan Türk filmlerinden biri de D@bbe. Bir korku filmi bu filmin kapağında klasik japon korku filmlerinden alıntılar görüyoruz diye yazıyor ancak şu ana kadar izlediğim en sağlam korku filmlerinden biri diyebilirim sizlere. Filmin konusu kısaca şu :
Dünyanın her ülkesinde intaharlar artmaktadır. Bu intiharların ortak noktası ölülerin ardında bıraktıkları 388@0 yazısı ve kişilerin bu 388@0 yazısının sırrını çözmeye çalışmaları.
Sizlere kesinlikle bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Kalp ve tansiyon hastaları hariç tabi.
Şimdiden iyi seyirler. İnşallah filmi izledikten sonra benim hakkımda kötü şeyler düşünmezsiniz.

388@0
:)

izlemem ama izleyeni de kınamam :D

Film tam bi saçmalık bence.Hayatımda seyrettiğim En Kötü Korku Filmlerinden Biri.Ama Komedi Dalında Oscar'a aday bile olabilir :D

komedi korku

gercekten bir iki yerinde tırsıtıyo ama okadar komık yerleri varki insan kendini tutamıyo hatta kimse kendini tutmadı sinemada millet gülme kırizleri gecirdi kimisi terk etti...
bana en komik gelen kısım ise polisin küvette ölü olarak telefonu acması :)
(one öle yaaa.. bizi büyüklerimiz Öcüüüü diye korkuturdu resmen oradan calmıslar) birde diger polisin magarayı bulduktan sonra ben nezaman ölecem yahu der gibi havanın kararmasını beklerken ki hali :) digerlerini göndermiş ben ölecem barii tek öleyim gibi :eek:

Dediğiniz doğru komik unsurlarıda yok değil filmin ama sonuç olarak Türkiye'de yapılmış örneklerinin en iyisi diyebilirim. Ben ve arkadaşlarım filmin etkisinden 3 gün çıkamadık desem yalan olmaz hani.

Çok komedi film yaww.. Levent Kırca felanda oynasaymış, daha başarılı olurmuş..

ben izlemdedim ama izleyenler beğenmediklerini sölediler.seneyorsuda çok saçmaymış....

bence tam olarak rezalet bi film...
sadece konu olarak bi artısı olabilr,orjinalliği yönünden...
ama çekimler olsun ya da oyunculuk olsun kesinlikle rezalet....
tamamiyle yabacı korku filmlerinden özenti sahneler ve oyunculuklar da ööle...
yani bi örnek vercek olursam; telefon çalıo ve kişi telefona bakana kadar,kalkana ve açana kadar ööle bi zaman geçio ki gören de otistik zanneder çocuğu...
eğer maddi yeterlilik gereği kadar olsaydı ii bi film çeliebilrdi ama bu olmamış...

Hayatımda izlediğim en kötü film yarıda bırakıp gidecektim ama arkadaşlara ayıp olur diye gitmedim.Son yarım saati eziyet gibiydi ha bitecek ha bitecek diye bekleyip durdum

anlaşıldı...............

seeredecem yani :) genelde kimsenin beğenmedii filmler hoşuma gidiyo da ondan..

gercek bir film seyretmek istiyorsanız kubrick in shining ini izleyin ugrasmayın boyle sacmalıklarla...

iyi bir film yapmak için önce birkaç tane rezalet ortaya çıkartmak gerekiyor...bu sektör türkiyede yeni yeni gelişmekte zamanla kubrick filmleriye kıyaslanacak filmler türkiye de neden yapılamasın ki? üstelik konusunun ilginçliği açısından da önemli bir film...
filmden çıktığımda verdiğim paraya acımıştım o başka ama zart diye de shining yada halka gibi filmler yapamazsınız ki...

bence onemli olan farklı birseyler ortaya koyabilecek ac olmayan kıcında donu olan ve maddi ihtiraslardan yoksun adamların olması
bu tur filmler yabancı ornekleride cok olan ve herhangi bir sanatsal,estetik degeride olmayan iyi reklamla ilgi cekilmeye calısılmıs ticari filmler
tuketim canavarı topluma itafen yapılmıs sadece zaman harcayan ici bos bu tur filmlere diyeceem yok zaten onların beli cercevesi vardır ve onun dısına cıkamazlar zira "sanat icin sanat" zihniyetiyle yapılmıs filmlerle ancak birseyler gelisir ki o zaman film olmaya iste bu adaydır diyebilelim
bunun soyle gusel bir ornegi vardır
bir endustri olan amerikan sineması icindir bu laf;
amerikalılar sinema,fransızlar film yapar!

babacım filimi aldım da daha bi izleme fırsatı bulamadım. bi saati beyenmiyorum gece olunca bu saatta korku gitmez , sabah oluncada sabah sabahta çekilmez bi ortasını bulacaz insallah:)

ben almıyım alana da mani olmıyım.. HAYIRLI İŞLEEERRR

Geri