D.Bakır 1-3 FB [TSL 3.Hafta - Tek BaşLık]

black06

New member
Reaction score
0
superlig_logo2-15463_501.jpg

diyarbakirspor2.jpg
200px-Fenerbah%C3%A7e_SK.svg.png

24 Ağustos 2009 Pazartesi
Turkcell Süper Ligi 3. Haftası
Diyarbakırspor - Fenerbahçe
Diyarbakır Atatürk / 21.00

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında, 24 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Diyarbakırspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, FC Sion deplasmanından döner dönmez, bugün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 15.55'te başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Saha ortasında yapılan kısa toplantının ardından Takımımız 2 gruba ayrıldı. Dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız, Roland Koch yönetiminde bir yenilenme antrenmanı yaptıktan sonra tesislere tedavi ve masaja yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncularımız ise Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani yönetiminde düz koşu, ısınma, koordinasyon ve istasyon çalışmaları yaptıktan sonra yine Tumani yönetiminde teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmadan sonra 2 gruba ayrılan oyuncularımız 2'ye 2 ve 1'e 1 kaleye şut çalışması yaptı. Şut çalışmasında kaleyi tutturamayan oyuncular ceza şınavı çekti. Ayhan Tumani'nin yaptırdığı bu çalışmayı, Teknik Direktörümüz Christoph Daum da takip etti.
Sakatlıkları süren oyuncularımız Alex ve Mehmet Topuz antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Ayrıca, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde, Sion maçında sakatlanarak oyundan çakan Deniz Barış'ın yanı sıra Deivid'in de kontrol amaçlı MR'ı çekildi. MR sonuçlarının sağlık ekibimiz tarafından daha sonra açıklanacağı bildirildi. Takımımız Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde yarın yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına açık antrenmanla devam edecek.

Bence maç sıkıntılı geçecek fakat fenerbahçem sonunda galip gelecek...

Diyarbakır geçen haftadan gaza gelirde kapanmaya kalkarsa en az 4 yer

Dİyarbakır MaLatya depLasmanLarı bana hep zor geLiyor.
İnş tatsız bir süpriz oLmaz. . .

Nedense Diyarbakır'daki Atmosfer ÖzeLLikLe Fenerbahçe'ye Hep Ters GeLiyor... BekLeyip Görücez... NormaL ŞartLarda Rahat Geçmesi Lazım...

İşte Diyarbakır kafilesi!

emre_cristian_001.jpg

Fenerbahçemiz, Diyarbakırspor ile yarın yapacağı lig maçı için Diyarbakır'a gitti.

İşte Diyarbakır kafilesi!
Fenerbahçemiz, Diyarbakırspor ile yarın yapacağı lig maçı için Diyarbakır'a gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Diyarbakır'a giden sarı-lacivertli kafilede, 20 futbolcu yer aldı.

Tedavileri süren Alex, Deniz, Deivid, Mehmet Topuz Diyarbakırspor maçı kadrosuna yer almazken, sakatlığı düzelen Özer, Diyarbakır'a götürüldü.

Diyarbakır'a götürülen 20 futbolcu şöyle:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Önder, Bekir, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan, Cristian, Emre, Selçuk, Ali, Dos Santos, Kazım, Uğur, Özer, Güiza, Semih.
Kaynak: Anadolu Ajansı

3 gol atıp yemeyelimki Lider oLaLım :D

Bize Verilecek Biletler Önce 50 TL Olarak Bildirildi. Taraftar Desteğinin Pek Olmayacağını Düşünmekteydim. Ama Sonradan Bilet Fiyatlarında Değişiklik Olduğu Bilgisini Aldım ve Bize Ayrılan Biletlerin 2 Gün İçerisinde Tükendiğini Öğrendik. Açıkcası Yine Güzel Futbol Bekliyorum Takımımızdan. Tek Korkum Gene Diyarbakırda Taş Yemememizdir. Üzücü Olayların Çıkmaması Dileğiyle. Güzel Futbol ve Bol Gollü Bir Maç Olmasını Temenni Ediyorum.

ReziL HerifLer !

Diyarbakır yıLLar sonra Süper Lige çıktı ama anLaşıLan taraftarı haLa Amatör.

Süper Lig Sizin neyinize . . .​

Geri