D: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor

loo

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Pc Her Açtıgımda "D: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor" Bu Geliyor Ve Tarama Yapıo 3'de3 Yapıoar Ve Pc Acılıyor...Bu uzun zamandan Beri Oluyor..Lütfen Bilen Arkadaşlar Yazsın Ve beni BU dertten Kurtarın ALLAH RIZASI İÇİN...

Allah'a Emanetsiniz Arkadaşlar...
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

Ya Bu Nasıl Forum Sitesi 1 kişi Bilemi Bilmiyor Cvpı. Sayın Adminler..Siz Nasıl Bir Adminsiniz ???

Arkadaşım,
Kesin çözüm diyemeyeceğim ama sen yinede dene derim.D deki dosyalarını yedekle ve D ye NTFS bir format at..Umarım düzelir..Kolay gelsin..Tabi bu arada C nin dosya yapısıda NTFS olmalı.

arkadaşım sorularının cevabını almak içn öncelikle sabırlı olmalısın

yardım etmiyecem diyorum kendimi zortutuyorum:D

defrag yap yani

hangi işletim sistemidir kullandığın?

Eğer XP ise:

başlat=>tüm programlar=>donatılar=>sistem araçları=>disk birleştiricisi

buradan soldaki pencereden disk birliştirecisi seç. Sağda açılan pencereden de ilgili HDD partını (Yani seninkinde sanırım c: ) ve aşağıdaki pencereden defragment'e bas...

türkçelerini bilmiyorum ama defragment "disk birleştirici" olarak geçiyor...

Ama bana sorarsan (yani ben olsam öyle yapardım), c:'yi eğer çok büyük değilse norton ghost ile yedekle ve o parta dos'ta format at. format sonunda ne var yok görürsün. Bad sector olabilir zira böyle uzun scandisk'lerin en başta gelen nedenlerinden biri bad sector. Hatta nedense HDD'nin markasının maxtor olduğunu bile düşünmeye başladım

:hhter​

Arkadaşlar Pc Her Açtıgımda "D: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor" Bu Geliyor Ve Tarama Yapıo 3'de3 Yapıoar Ve Pc Acılıyor...Bu uzun zamandan Beri Oluyor..Lütfen Bilen Arkadaşlar Yazsın Ve beni BU dertten Kurtarın ALLAH RIZASI İÇİN...

Allah'a Emanetsiniz Arkadaşlar...
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

Ya Bu Nasıl Forum Sitesi 1 kişi Bilemi Bilmiyor Cvpı. Sayın Adminler..Siz Nasıl Bir Adminsiniz ???

ayıp ayıp böle söyleme bir daha despina ne diyo
-biraz sabır

Despina sana gerekli açıklamayı yapmış bende aynısını diyecektim lakin sisteminde sana aynı şeyi her defasında söylemiş ama sen bir türlü anlamak istememişsin.
Büyük ihtimalle D sürücünde bir hata var bad sectör gibi bundan dolayı
bu uyarıyı alıyorsun diski birleştirmelisin.

bendede oluyodu 2 ay sonra falan duzeldı kendılıgınden

Geri