dışardan okul bitirme YARDIM lütfen

tasli

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar bu konu gerçekten benim için çok önemli lise birinci sınıfta bazı sebeplerden ötürü okuldan atıldım diplomam okulda kaldı sadece tasdikname verdiler şimdi tekrar liseyi okumak istiyorum sışardan sadece sınavlara girerek bitirildiğini çok duydum fakat nasıl yapıldığı konusunda hiç bir bilgim yok bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum bide dışardan bitirdiğim lise diplomasıyla üniversite sınavına girebilirmiyim eğer giriliyorsa puan kırıyorlarmı extradan şimdiden ilgi gösterip yardım eden tüm arkadaşlara TEŞEKÜR ederim

çok teşekür ederim hayatımda ilk defa bir konuyu bi forumda sordum yarım saatte kesin cvp aldım hakikaten bundan sonra sessiz kalmak yok demekki sana çok teşekür ederim verdiğin link işi halleetti

dostum bende senin gibi problerden dolayı okulu bırakmıştım bahsettiğin sekilde bitirdim liseyi!
Öncelikle yaşadığın yer il'mi - İlçe'mi? eğer il ise Eğitim Araçları Donanım Merkezine Gidip Orda Kayıtlar ne gerektiğini öğrenebilirsin.
Eğer ilçe'de yaşıyosan İl merkezine gitdip yukardaki bahsettiğim gibi yapmalısın.
Dikkat etmen konu Başvuru işlemlerinde sana sorulduğunda yeni kayıt yaptırcam demelisin. Yoksa kayıt yenileme sanıp yanlış forum doldurabilirsin. bu sıkça yaşanan bi sorun oyuzden belirtmek istedim.
Kredili sistem uygulaması yapılıyo yani bi dönem de alman gereken kredi sayısı 40 olmalı. Bilmiyorum sayısaldan mı? sözelden mi anlıyosun ama eğer sayısaldan anlıyosan daha rahat olur.
örnek olarak mesela matematik dersi 6 kredi
ama bi cografya dersi 2 kredi
bu da demek oluyoki matematik dersinden alıcan 6 krediyi sözelden 3 dersle alabiliyosun ozmanda haliyle sınava bisürü ders seçmiş oluyosun!

yani anlatabildim mi bilmiyorum eğer aklında soru işareti olursa bana PM den msj atıp sorabilirsin hade bakalım sana kolay gelsin

Merhaba ArkadaşLar Ben Şuanda Lise 2. Sınıfı Tekrar Etmekteyim Ama Bazı KişiseL ve SağLık SorunLarı Nedeniyle ve DevamsızLık hakkımında doLması nedeniyLe okuLdan Tasdikname veriLip atıldım ve şimdi Liseyi Dışardan Bitirmek İstiyorum Bana Yardımcı oLabiLir misiniz

arkadaşlar bu konu gerçekten benim için çok önemli lise birinci sınıfta bazı sebeplerden ötürü okuldan atıldım diplomam okulda kaldı sadece tasdikname verdiler şimdi tekrar liseyi okumak istiyorum sışardan sadece sınavlara girerek bitirildiğini çok duydum fakat nasıl yapıldığı konusunda hiç bir bilgim yok bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum bide dışardan bitirdiğim lise diplomasıyla üniversite sınavına girebilirmiyim eğer giriliyorsa puan kırıyorlarmı extradan şimdiden ilgi gösterip yardım eden tüm arkadaşlara TEŞEKÜR ederim

Vay ufuk abi vay demek okumaya karar verdin :durdurun

Geri