christopher
New member
- Reaction score
- 0
degerli forum uyeleri...
- obezim veya ailemde veya deger verdigim insanlar obez diyorsanız...
- obezitenin sadece GECİCİ bir rahatsızlık oldugunu dusunuyor ve sizinde bu rahatsizlıgı cozebileceginize inanıyor ama her gecen gun kotumser olmaya basladıysanız....
- diyet ve diyetisyenlere dunnyanın parasnı vermenize ragmen hala olmuyo diyosanız
- diyet diyet diye kendinizi hebaa edip gunlerce ac kalmak zorunda kalmanıza ragmen gozle gorulur pek bi sonuc elde edemediyseniz....
- su bile yaryorsa...
- artık kurtulmak isitiyorum...
- ne parasında gozum var nede pulunda....
- tek istedigim saglık diyorsaniz....
- ve CİDDİ bireylerseniz
iste yardım ayaklarınızın dibine geldi.ben size yardımcı olacagım..hemde ne ilac nede igne nede direnc kırıcı eziyet diyetlerle...
bunların hepsinin tek bir tedavisi var <..DUZENLI BESLENME..>
peki nasıl olacak diyorsanız ben size ayrıntılı bilgi verecegim..
ilk haftadan itibaren degisiklikleri ben degil DUZENLI BESLEYEREK ZAYIFLAYAN SIZ HISSEDECEKSINIZ...
- obezim veya ailemde veya deger verdigim insanlar obez diyorsanız...
- obezitenin sadece GECİCİ bir rahatsızlık oldugunu dusunuyor ve sizinde bu rahatsizlıgı cozebileceginize inanıyor ama her gecen gun kotumser olmaya basladıysanız....
- diyet ve diyetisyenlere dunnyanın parasnı vermenize ragmen hala olmuyo diyosanız
- diyet diyet diye kendinizi hebaa edip gunlerce ac kalmak zorunda kalmanıza ragmen gozle gorulur pek bi sonuc elde edemediyseniz....
- su bile yaryorsa...
- artık kurtulmak isitiyorum...
- ne parasında gozum var nede pulunda....
- tek istedigim saglık diyorsaniz....
- ve CİDDİ bireylerseniz
iste yardım ayaklarınızın dibine geldi.ben size yardımcı olacagım..hemde ne ilac nede igne nede direnc kırıcı eziyet diyetlerle...
bunların hepsinin tek bir tedavisi var <..DUZENLI BESLENME..>
peki nasıl olacak diyorsanız ben size ayrıntılı bilgi verecegim..
ilk haftadan itibaren degisiklikleri ben degil DUZENLI BESLEYEREK ZAYIFLAYAN SIZ HISSEDECEKSINIZ...