Düzceli Mehmet Doğmuş !!!!!!!!!!!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Kardeşim, düzgün insan, efendi ve mert adam, özü sözü bir arkadaş DÜZCELİ MEHMET doğmuş, kendisine mutlu huzurlu güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Nice senelere...

Uzun zamandir gelmiyor göremedik kendisini :eek:

Nice mutlu senelere Düzceli Mehmet :)

Allah hayırlı ömürler nasip etsin kardeşime inşaallah.

Uzun Ve Hayırlı Bir Ömür Dilerim.

NereLerdesın kardesimmm Nice seneLere...

İyiki Doğdun Uğurum. Allah nice ve uzun bir ömür nasip etsin kardeşim.

İyiki doğmuş..Nice senelere abi hep mutlu ol inşallah.

Düzceli Mehmet kardes, nice mutlu yıllara

Uğur kardeşime!Allahtan sağlık afiyet huzur iman-ı kamil,ve nice mutlu günler temenni ediyorum..

Tebrikler kardeşim...Sana layık bir hediyecik te benden..

Mercedes_Otobus.jpg

veeee...

19-DSC_7388.jpg

saglikli huzurlu ve en önemlisi hayirli bir ömür diliyorum nice senelere

Berderke (düzceli mehmet) kardeşin doğum gününü kutlar Allahtan sağlık mutluluk dolu nice günler dileriz.

Geç olsun güç olmasın. Nice mutlu senelere kardeşim :)

Contract Killer kardeşim, hakkımda yazdıklarından dolayı seni mahçup etmemek için, hayatımın geri kalan günlerini çok daha dikkatli yaşamak zorunda bıraktın beni. Başlığın sonuna 12 ünlem koymuşsun, tamam bundan sonra daha dikkatli olurum. Ayrıca çok teşekkür ederim, sıcacık, o çok derinden geldiğini hissettiğim sözlerine.

Loopused, hediyen için sana ne desem ki :) Çok beğendim, aldım gitti...
Zaten McNamara ile birlikte adımı açıklamışsınız. Bir de otobüsün ne anlama geldiğini açıklasak, kim olduğum hakkında sır mır kalmayacak. Yakınen tanıdıklarımdan foruma girenler de var, tümevarım yoluyla hemen tanıyacaklar. Ama ikinci hediyeni kabul buyuramayacağım. Emaneti ehline verin düsturuna ters düşeriz, o yüzden. Bizden daha layıkları vardır mutlaka. Yine de düşünmen bile gururlandırdı beni, sağolasın.

Dua eden tüm arkadaşlar, inşallah sizler de etrafınızda kalabalık bir sevenler ordusuyla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürersiniz. Foruma eskisi kadar sık gelmeyişimin sebebinin en başında işlerimin yoğunluğunun geldiğini bilmenizi isterim. Hepinizi ayrı ayrı saygı ve sevgiyle, selâmların en güzeliyle selâmlar, geçmiş kandilinizi de tebrik ederim.

HATIRLANMAK NE GÜZEL ŞEYMİŞ...

Geri