Düzce'de Yaz Festivali

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Düzce'nin Konuralp Beldesi'nde Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Yaz Festivali'nin 9.'su Bu Yıl da Renkli Görüntülere Sahne Oldu. Festivale Katılan Ünlü Şarkıcı Lara, Son Dönemde Gündemde Olan Bülent Ersoy ve Gülşen Arasında Yaşanan 'Diva Değil Maşa' Polemiği ile İlgili Olarak "Bülent Ersoy Bir Klasiktir. Ona Yakıştırma Yapmak Kimsenin Haddine Değildir" Dedi.

Düzce'nin Konuralp Beldesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Festivali'nin 9.'su bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan ünlü şarkıcı Lara, son dönemde gündemde olan Bülent Ersoy ve Gülşen arasında yaşanan 'Diva değil maşa' polemiği ile ilgili olarak "Bülent Ersoy bir klasiktir. Ona yakıştırma yapmak kimsenin haddine değildir" dedi.

Düzce'nin Konurlap Beldesin'de her yıl yapılan geleneksel Yaz Festivali'nin bu yıl 9.'su düzenlendi. Festivale ünlü şarkıcılar Murat Başaran, Karadenizli Herem ve kıvrak dansları ile Lara katıldı. Sunuculuğunu Mülayim'in yaptığı konserde sahne alan ünlüler, birbirinden güzel parçaları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Bazı seyirciler cep telefonları ile konser anlarını fotoğraflamaya çalışırken, bazıları ise cep telefonları ile konseri sevdiklerine dinletti. Son olarak sahneye çıkan Lara, konser

öncesi yaptığı açıklamada bayramda yeni albümünün müzik marketlerdeki yerini alacağını olacağını söyledi. Kaset çıkaran ya da gündemden düşen sanatçıların her zaman polemikle gündeme gelmeye çalıştığını söyleyen Lara, ''Yeni albüm bayramda müzik marketlerde yerini alacak. Uzun zamandır ortalıkta yoktum. Bu arada çok sanatçı çıktı, çok single çıktı. Bana da single yap dediler ama ben bomba gibi bir albümle yeniden dönmek istedim" dedi.

Polemiklerle sık sık gündeme gelen Lara, "Bence iyi bir sese sahipsen ve albümdeki şarkıların güzel ise polemiğe gerek yok. Türk halkı her şeyi biliyor. O ona çatıyor, o polemik yapıyor, böylece iş yapıyorlar, sahne alıyorlar" şeklinde konuştu. Son günlerde Bülent Ersoy ve Gülşen arasında yaşanan ve Gülşen'in 'O artık diva değil maşa' sözlerini eleştiren Lara, "Öyle şey olmaz. Bülent Ersoy klasiği ve gerçeği vardır. O bir divadır. Ona yakıştırma yapmak kimsenin haddine değildir. Yeni neslin bunları

söylemesi ayıptır. Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses bir Türkiye geçeğidir. Bizde onların yaptıkları işe saygı duymalıyız" dedi. Açıklamalarının ardından sahne alan Lara, eski kasetinde bulunan hareketli parçaları ve kıvrak dansları ile izleyenleri coşturdu. Konser havai fişek gösterileri ile son buldu.

(AY-KK-KK-Y) (İhlas Haber Ajansı)

Geri