Dürüstsen Doğan'ı da araştır

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kemal bey son seçimde, acayip bir “dürüst siyasetçi” profili çizdi.
Tüm üçkağıtlara, tüm hortumlara, tüm yanlışlara karşı çıkan, hatta sadece karşı çıkmak değil, yolsuzlukları bulup belgeleyen bir profil..
Öyle ise, buyursun Kemal bey, kendisini bir “dürüstlük testi”ne alalım da, dürüstlük debisini ölçelim..
Kemal bey dürüst ya.. Sadece karşı partinin adaylarının yanlışlarına değil, kendi partisindeki “Mehmet Sevigen”in etik dışı hareketine de karşı çıktı ya.. Böylece seçmen üzerinde büyük bir heyecan uyandıran fevkalade ilkeli bir imaj oluşturdu ya Kemal bey..
Öyle ise, buyrun “test”e..
Testimiz çok basit..
Kemal beye, “Git şuradaki yolsuzluk evraklarını incele.. Henüz daha soruşturma aşamasında ama, kesin usulsüzlük var, bunu açıkla” türünden, henüz daha hazırlık aşamasındaki suçlamalarla doldurulmuş bir dosya hatırlatması yapmayacağım.
“Şu kamu kurumunda, 50 liralık bir mal alımında yolsuzluk yapıldı, yandaşlardan alım yapıldı” türünden, “eti ne ki, budu ne olsun?” örneği küçük çaplı bir usulsüzlükten de bahsetmeyeceğim.
Benim Kemal beyin önüne koyacağım dosya, dört dörtlük..
Vergi denetmenleri tarafından araştırılmış, çeşitli yönleri ile bulguları tesbit edilip, rapora bağlanmış ve cezası kesilmiş bir vergi kaçağını hatırlatacağım.
Fakir fukaranın haklarını korumak için yola çıktı ya Kemal bey..
Kendisine, hazır bir dosyanın adresini vereceğim.
Bakalım boyu, bu yolsuzluk dosyasının kapağını açmaya yetecek mi?
Dosyanın kalınlığından dolayı değil, endişem..
Endişem, dosyanın üzerinde yazılı isimden kaynaklanıyor!
Dosyanın üzerinde, Kemal beyi iki aydır televizyonlarında konuk eden, gazetelerinde birinci sayfadan aşağıya hiç indirmeyen büyük patronun ismi var!
Haydi bakalım Kemal bey, topla cesaretini ve aç şu dosyayı!
Biz hukukçuyuz. Senin kadar hesap işlerini bilemeyiz.
Hesap uzmanısın ya sen!..
Kimbilir meslek hayatında, ne dosyalar incelemiş, ne usulsüzlükleri ortaya çıkarmışsındır..
Haydi bakalım, vergi denetmenlerinin inceleyip, kalem kalem ortaya çıkardığı şu “İştirak hisselerini satıp, 2006 satışını 2007’de gösterme, böylece devlete ödenecek vergiyi azaltma” numarasını halkın huzurunda bir eşele bakalım..
Bakalım neler çıkacak, bu işin daha altından!
Düne kadar, “Ben belediye başkanlığına adayım. Benim şu an böyle genel yolsuzluk dosyaları ile ilgilenmem şık olmaz” diyebilirdin.
Ama şimdi, milletvekilliğine döndün.. Ulusal çaptaki politikalarla ilgilenmeye devam edeceksin..
Haydi bakalım, görelim seni.. Yolsuzluklara ne kadar karşısın, vergi kaçaklarını ne kadar önemle takip ediyorsun görelim..
Haaa unutmadan şunu da söyleyelim.. Aydın Doğan aleyhine, illa da “Burada yolsuzluk var” demeye mecbur değilsin..
İncele, araştır, sonunda yolsuzluk olmadığı kanaatine varırsan, onlar sana nasıl ki iki aydır kol kanat gerdiler, sen de Aydın Doğan’a kol kanat gerebilirsin.. “Burada yolsuzluk yok. Ben hesap uzmanıyım. Hesaplar çok güzel tutulmuş. İktidarın memurları, haksız vergi çıkartmışlar” diyebilirsin..
Senin ağzından, hesapların nasıl kitabına uydurulduğunu dinlemek, pek keyif verir bize..
Haydi Kemal bey..
Görelim seni..
Hesap uzmanlığını göster bize..
Dürüstlüğünü, ilkeliliğini isbat et bize..
Şimdi seni, patronun maaşlı memurları, Gandi’ye benzeterek şişiriyorlar..
Sen Doğan Yayın Holding’e kesilen 1 katrilyonluk cezayı bir yorumla da, ondan sonra görelim, seni kime benzettiklerini!

kemal kılıçdaroğlu hakkında bir dünya iddia ortaya atıldı.
burda bunları bilmeyen kalmadı herhalde.
iddiayı ortaya atan efendiler ispatlamakla yükümü oldukları halde iddiayı ortaya atıp kaçtılar.

bu iddiayı duyan bazı efendilerde su bulmuş bedevi misali sevindiler.
ama şimdi ne o iddialar var nede o iddiaları ortaya atanalr.

efendiler
iddianızın arkasında durun
bir şerefsizlik varsa çıkın belgeleyin, şerefsizliği yapanın suratına çarpın.
eğer iddianız yoksa hala çamur atmaya devam etmeyin.

bu yzıyı yazan arkadaş don kişot zannettiği kemal kılıçdaroğlunu doğanı araştırması için göreve çağırmış.
merak ettiğim şey şu : acaba kılıçdaroğlu siyasetle alakası olmayan kaç kişi hakkında araştırma yapmıştır?

sadece bu soruya cevap verin bana yeter

saygı ve muhabbetle

AYDIN DOĞAN SİYASETTEN UZAK BİRİMİ Kİ üstteki üye kılıçdaroğluna yapılan çağrıyı çarpıtmaya çalışıyor... gerçekten dürüstse kılıçdaroğlu evet gidip aydın doğan medyasınıda biraz deşelesin.. hükümetler kurup hükümetler yıkmaya alışmış olan,medya gücüyle tehditlere çamurlara buladığı siyaset gündeminin dışında biri değilki,, cumhuriyet siyesetin dışındamı, gözcü,vatan,posta siyeset dışı bir gazetemi,,birand,kırca ,kimin borusuyla konuşuyor? haber vaktim yandaş medya oluyorda,tuncay özkan sırdaş medyamı,aydın doğan kankamı? haberalın tv sinde seçim öncesi pazarlığını hep beraber gördük sunucuyla... dürüstmüş.... külahım duydunmu:)

niye araştırsın bunun için bi neden var mı

Sen Doğan Yayın Holding’e kesilen 1 katrilyonluk cezayı bir yorumla da, ondan sonra görelim, seni kime benzettiklerini!

gösterin bi tane yanlış şeyi araştırsın... hatta bizzat sitesine mail olarak ben yollucam bana pm'le ulaşın doğan grubunun şu şu yanlışlıklar usülsüzlükleri.. belgeler ispatlarla... oldu mu yandaş medya arkadaşlarım..:goz: sizin gibi yan çizip Deniz Feneri'ini boşalttıktan sonra laf yapılmasın... :goz:

birileri yandaş medya vurgusu yapıyor anladık ama HABERAL ın tv sinde kılıçdaroğluna pazarlık ve seçim stratejisi üreten medyalar yandaş değil kanka oluyor sanırım. doğan medyasında fırtına kopartanların hisselerinin alman vakfı üzerinden israilin özbe öz devlet sermayesine ait olduğunuda görmezden gelirler.. gelirler çünkü bazılarının gözü bakar ama göremez.... değilmi?

Vergi Kontrol Denetmenleri ve Maliye MüfettişLerince Yapılan Araştırma ve Soruşturma Sonucu; Yaklaşık 3 yılı Aşkın Bir Zamana Yayılan KontroLle Bu Ceza KesiLmiştir.Doğan Yayın OrganLarınca Seçim Öncesi KıLıçdaroğLuna GerekLi Destek VeriLmiştir. Neden Araştırsın Şimdi Müfettiş Kemal Bey. Araştırtması İiçin Önceki Dosylarda Olduğu gibi Uğur Dündar ve M.ALi Birandan Yardım Alması Gerekiyor.Bu ÇanakçıLar Kendi PatronLarını; Araştırırken Müfettiş KemaLe Yrdım EtmezLer.

İnşaLLah Kazanacağız Başkanım diyen M.ALi Biranda; Seçim Sonrası Geçmiş OLsun Demeyi Unutmuştum.

Geçmiş OLsun M.A.Birand

Vergi Kontrol Denetmenleri ve Maliye MüfettişLerince Yapılan Araştırma ve Soruşturma Sonucu; Yaklaşık 3 yılı Aşkın Bir Zamana Yayılan KontroLle Bu Ceza KesiLmiştir.Doğan Yayın OrganLarınca Seçim Öncesi KıLıçdaroğLuna GerekLi Destek VeriLmiştir. Neden Araştırsın Şimdi Müfettiş Kemal Bey. Araştırtması İiçin Önceki Dosylarda Olduğu gibi Uğur Dündar ve M.ALi Birandan Yardım Alması Gerekiyor.Bu ÇanakçıLar Kendi PatronLarını; Araştırırken Müfettiş KemaLe Yrdım EtmezLer.

İnşaLLah Kazanacağız Başkanım diyen M.ALi Biranda; Seçim Sonrası Geçmiş OLsun Demeyi Unutmuştum.

Geçmiş OLsun M.A.Birand

yandaş medya diyerek sataşanlara güzel cevap olmuşş.. bende geçmiş olsun diyorum birand'a...bi dahakine medyamızın güzide kankaları ve yandaşçıları.

şimdi bu VAKİT siz öten horoz misali

Aydın Doğan usulsüz ise

gemicik Türkiyenin karasularında rahat geebilecek anlamı

yada Deniz Feneri usulüne uygun aydınlatıyor

gibi olasılıklar çıkmaz değil mi?

o konular hala mevcudiyetlerini saklıyor değil mi?

şimdi ne yapalım biliyormusunuz

maliyede çalışanları işten çıkaralım

o maaşı Kemal beye verelim,ondan sonra sonuç alalım

nasıl uyar mı?

şimdi ne yapalım biliyormusunuz

maliyede çalışanları işten çıkaralım

o maaşı Kemal beye verelim,ondan sonra sonuç alalım

nasıl uyar mı?

yoo kaymağını biz yiyelim yatalım kılıcdaroğlu calıssın bulsun diyorlar resmen .siz ne işe yararsınız akp liler ??

ey akp yapamıyorsan in o koltuktan da kılıcdaroğlu yapsın ozaman ..

pek dürüst akp gitsin önce keriz fenerini aydınlığa kavuştursun .

kendileri dahil hırsızlar hala konuşuyorlar .

yoo kaymağını biz yiyelim yatalım kılıcdaroğlu calıssın bulsun diyorlar resmen .siz ne işe yararsınız akp liler ??

ey akp yapamıyorsan in o koltuktan da kılıcdaroğlu yapsın ozaman ..

pek dürüst akp gitsin önce keriz fenerini aydınlığa kavuştursun .

kendileri dahil hırsızlar hala konuşuyorlar .

bunlar tavuk bile güdemez

gösterin bi tane yanlış şeyi araştırsın... hatta bizzat sitesine mail olarak ben yollucam bana pm'le ulaşın doğan grubunun şu şu yanlışlıklar usülsüzlükleri.. belgeler ispatlarla... oldu mu yandaş medya arkadaşlarım..:goz: sizin gibi yan çizip Deniz Feneri'ini boşalttıktan sonra laf yapılmasın... :goz:

aynen katılıyorum onlar illa biyeri araştırmak istiyosa ellerinin altındaki sabah ve atv den başlasın
..

KemaL KıLıçdaroğLu tabiri caiz'se at gözLüğü iLe bakıyor,araştırıyor usüLsüzLükLeri ve o gözLüğüde kendi eLLeriyLe takıyor.
Biraz daha derinLere açıLsın tek isteğimiz ama suyun dibini görmeden haydi bakaLım =)

kılıçtaroğluna laf yok dedektör gibi adam çok iyi tarıyo ama nedendir bilinmez burnunun ucundaki külçe altınları göremiyo en ucube yerdeki teneke parçalarına buluyo elinde nasıl bi dedektör varsa :D :D :D

Herşeyi Kılıçtaroğlu'ndan beklememek lazım.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az :)

şu ana kadar

kılıçtaroğlu dokunduğunda

ayakta kalan yok

a aaaaaaaaaaa!!! hiç araştırırmı doğan medyasını sayın kemal efendi!!

Uğur Kardeşi ile mehmet ali kardeşleri kızar ona.

sonrada çamurlarını alır lar kemal efendide çamursuz kalır atacak bi şey bulamaz.

bie kemal efendi çıktı başımıza yaaa.

acaba daha ne çamurcu iftiracı insanlar türeyecek.

işi gücü millete çamur atmak adamların oy çalma taktiği bu çamur at izi kalsın çalışıpta oy kazanalım diyemiyolar çünkü beceremiyorlar onların tek işi iftira atmak sahte belgeler düzenlemek

Geri