# [ Dünyayi Kurtaracak Kişi ßuLundu ! ! ! ¿¿►►►♠♠♠ # ]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
# [ Dünyayi Kurtaracak Kişi ßuLundu ! ! ! ¿¿►►►♠♠♠ # ]

ayna4.jpg

EVET DÜNYAYI KURTARACAK KİŞİ AYNADA GİZLİ ...AYNAYA BAK VE DÜNYAYI KURTARACAK KİŞİNİNİ KİM OLDUĞUNU ÖĞREN ..

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

ataturk-isaret-ediyor.jpg

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..!!

tabi tabi hatta ben Jerry yi gördüm

Yao bırakın böyle boş işleri biraz Kendinizi yenileyecek Dine yakın tutacak dünyevi hayattan uzak duracak şeylerle meşgul olun..

Yao bırakın böyle boş işleri biraz Kendinizi yenileyecek Dine yakın tutacak dünyevi hayattan uzak duracak şeylerle meşgul olun..

ßu LiderLerLemi Kendımızı YenıLıcez.. ?? GuLdurme ßenı aLLah Aşkına.. Vatan Karış Karış SatıLıyor..Ama ßakıyorumda ßazıLarı Çok Ama Çok Rahat.. Unutmayın Şuanda Huzur Icınde Ewımızde Duruyorsak ßunun Seßeßi Mustafa KemaL Ve O Zamanın DuyarLı TÜRK İnsanıdır..!!

Bu nasıl bi yorumdur yaa. Kardeş kafan mı güzel?

Forum Ortamında OLmasak Sana NeLer DiyebiLeceğimi AkLına BiLe Getirme...

Helaaaal. Başlık diye buna derim.

Bu arada, bs7aslan sen narkozlu falan mısın ?

atamız gibisi varmı be şu dünyada.türkiye de atamızın kıymetini bilmeyen okadar çok ö.üz varki?elin oğlu nutuğunu alıp,heykelini diktiriyo kendi ülkesine atamızın,örnek alıyo.kıymetini bilmeyenler bi düşünsün bakalım o olmazsa nasıl olurdu diye?

yakın ol dinine arkadaşım ama bunun Mustafa Kemal ATATÜRK sayesinde olduğunu da unutma.......ayrıca bir insan hem dinin yaşayıp hem de Atatürkçü olamaz mı sanki buna engel mi var...... yat kalk Allah'a şükret Atatürk'ü gönderdi yoksa bak elalem ırak'a girip camilerde bomba patlatıyor zamanında biz de böyle olabilirdik.......ama senin gibilere laf anlatmaya gelmez.... şu yazından bile anlaşılıyor nato kafa nato mermer.......

MUSTAFA KEMALİ li değilde

Hadise nail olmuş

İSTANBULU ALAN ASKER NE GÜZEL ASKER ,Kİ O PADİŞAH NE GÜZEL PADİŞAH

FATİH SULTAN MEHMETİ alırım

yukardaki arkadaşın böle konuşabilmesi bile atatürkün sayesinde.o olmasa ne din,ne dil,ne bayrak,ne vatan olurdu.İşte atatatürk bunların hepsinin kıymetini çok ii bildi ve bunların hepsine sahip çıktı.yazıklar olsun böle düşünen türk gençliğine...

MUSTAFA KEMALİ örnek alıcama kendime

Hadise nail olmuş

İSTANBULU ALAN ASKER NE GÜZEL ASKER ,Kİ O PADİŞAH NE GÜZEL PADİŞAH

FATİH SULTAN MEHMETİ alırım

Sen Su an türkiyede türk toprakları adı altında yasıyorsan bunu mustafa kemala borclusun ve sana kimse mustafa kemali örnek al demiyo biraz saygılı olsan yeter

arkadaşlar sakın beni atatürk düşmanı gibiymiş göstermeyin ama bırakında bazı kararları kendim vereyim Örnek alacağım daha ulu insanlar var diye düşünüyorum ve lütfen polemik yaratmayalım

arkadaşlar sakın beni atatürk düşmanı gibiymiş göstermeyin ama bırakında bazı kararları kendim vereyim Örnek alacağım daha ulu insanlar var diye düşünüyorum ve lütfen polemik yaratmayalım

İster örnek al, ister ördek al. Fatih Sultan Mehmet İstanbulu aldı ama onun bilmem kaç kuşak torunu da İstanbulu veriyodu nerdeyse Atatürk olmasaydı.

İster örnek al, ister ördek al. Fatih Sultan Mehmet İstanbulu aldı ama onun bilmem kaç kuşak torunu da İstanbulu veriyodu nerdeyse Atatürk olmasaydı.

ben torunlarını örnek alacağımı söylemedim ki bu nerden çıktı

fuzuli konuşma arkadaşım ben FATİH SULTAN MEHMET dedim torunları demedim

torunları satuyorsa ne alaka

BS7arslan La sallayın bu trik adamı kafası güzel qamilin...

trik derken qamilin alası sensin ilk önce yazmayı konuşmayı bi sor ögren

Hayır ben asıl düşünceni merak ettim de ondan yazdım. neyse dediğin gibi polemiğr girmeyelim.

Siz beni tanıyormusuz ki peşin Hüküm içindesiz..
O alemlerin Efendisi aşkına Siz diyorsunuzki Türkiyeyi atatürk kurtardı ben buna karşı değilim ama dedelerimin cephe gerisindeki abilerim amcalarımın adı sanı yok sanki sadece Mustafa kemal kurtarmış O sadece Liderlik yapmıştır ki bu ona yakışır..
Yani vesile olmuştur...Allah tüm şehitlerimiz ve gazilerimizden razı olsun mekanları cennet olsun..
Ama bir kişiyi göstererek bu kurtardı demek zoruma gidiyor.Onun aklı ve zekası gazaya eşlik etmiştir..
Sonuçta herşey şanlı Türkiyemindir..
Ne farkeder ha öyle ha böyle..

Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu

Geri