Dünyayı gezdi, Türkiye'de çalındı

jason_

New member
Reaction score
0

İpek Yolu güzergahını izleyerek Avrupa'dan Moğolistan'a 30 yılı aşkın süredir gidip gelen İtalyan gezgin Roland Verdon'un (51) Kırklareli'de keçisi çalındı.

Kendisine ''Deveci Goran'' adını takan Verdon, yanına kattığı deve, keçi, kedi, köpek, hindi, tavuk ve eşekten oluşan hayvan sürüsüyle 10 gün önce İpek yolunu izleyerek Kırklareli'ne gelmiş ve burada kamp kurmuştu.

Tabyalarda kamp kuran Verdon'un keçisi ve kullandığı kap kacak, bu sabah henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.

Verdon, yaptığı açıklamada, sabahın erken saatinde at arabalı birkaç kişinin bölgede dolaştığını gördüğünü ve bu kişilerden şüphelendiğini bildirdi.
30 yıldır İpek Yolu güzergahına dikkat çekmek için göçebe hayat yaşadığını ifade eden Verdon, ''Ben 30 yıldır İpek Yolu güzergahını dikkat çekmek için göçebe hayat yaşıyorum. Karnım yarı aç yarı tok yatıyorum. Bana destek olunması gerekirken mallarımı çalıyorlar'' dedi.

Verdon'nun emniyete verdiği ifadede, hırsızlığı gerçekleştiren kişi yada kişilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Ekli dosyalar

• keçi.jpg
    keçi.jpg
    31.1 KB · Görüntüleme: 1,787
ya hocam bu italyanlarin bizden cektigi ne bir kerede hatirladigim kadariyla bir kadinin basina bisey gelmisti:-(

Mafyacılığın, uyuşturuculuğun, Gaspın, Hırsızlığın, Sömürücülüğün, Kap-kaçın, Fitnenin, Fesadın,Ahlaksızlığın Anavatanı ve Dağılım Merkezi Avrupadır...
Avrupda düşenin üstüne basar geçerler ,Alman usulu gb
Avrupalı asla yalvarmaz ve ağlamaz çünkü bilir ki Yalvarmak ,Ağlamak bi Fayda getirmez..

burda herşey olur :)

Şoparların işi.
Trakya'da at arabasıyla genellikle şoparlar(çingeneler) dolaşır.

normaldir bizim türklerin kafası genelde hep sahtekarlığa dolandırıcılığa çalıştığı için...
elin gavuru uçak yapıp aya çıkıyor biz hala nelerle uğraşıyoz,evet gavur dediğimiz kişiler müslüman değil ama bizden dahsa insan...
bu sene almanyadan bir yakın akrabam geldi o anlatıyor bir çok avrupa ülkesinden esnfalar dükkanını sabah saat 5 -6 gibi dükkanı açıyuor bizim burda adamlar bu gün kimi s.. diye sağa sola bakıyor ....

Geri