DüNyAnIn En zEnGiNLeRiNdEn BiRiNin YaşAMı iLgiNç

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Dünyanın en zengin 4'üncü kişisi zengin gibi yaşamıyor; 15 yıllık otomobile biniyor

Forbes dergisine göre 28 milyar dolarlık serveti bulunan, dünyanın en büyük mobilya üreticisi İsveç firması IKEA'nın kurucusu Ingvar Kamprad, 15 yıllık otomobile biniyor ve ekonomi sınıfında uçuyor.

114337531518ru.jpg

Kamprad, nadiren göründüğü televizyonda günlük yaşamına dair bilgi verirken, ''Pinti olduğumu söylüyorlar, ama umurumda değil. Şirketimizin kurallarına uyduğum için kendimle gurur duyuyorum'' dedi.

''Eski bir Volvo kullandığı söylentisinin'' sorulması üzerine de Kamprad, ''Arabam yeni sayılır, sadece 15 yaşında ya da o civarda bir şey'' diye konuştu.

IKEA çalışanlarına, ''her zaman kağıdın iki tarafını da kullanmaları talimatı verildiğinin'' sorulması üzerine de milyarder işadamı, ''Kazandığımız her şeyi sermayemize katıyoruz. Hala IKEA'yı geliştirmek zorundayız. Çin ve Rusya'ya açılmak için milyarlarca franga ihtiyacımız var'' karşılığını verdi.

Her zaman ekonomi sınıfında uçan 80 yaşındaki Kamprad'ın, bu alışkanlıkları kısmen, tutumluluğun erdemini dünya çapındaki 90 bin işçisine göstermek için sürdürdüğü belirtiliyor.

Demonte ve pahalı olmayan mobilyalarıyla tanınan IKEA'nın 32 ülkede 202 mağazası bulunuyor

AlIntIDıR....

har vurup harman savurmak akıLLıLıksa.... ßen akılsız salağın tekiyim.. heLaL olsun adama ..

adama helal olsun israf ii bişey değil ama bölede yaşamam ama ..fazla abartmış

cümlelerin neresinden cıkarttın har vurup harman savurmak deyimini anlayamadım ama dünyanın 4.zengin kişisinden bahsediyoruz ve 15 yıllık bir arabadan.illaki adamın başka bir hesabı vardır.belki manevi değeri fln yüksektir.

yinede lafımın arkadasındayım.hoca zenginsen,zenginliğin hakkını vereceksin.memursanda memurluğun hakkını.bu iş böööledir.

zamanının çoğunu para biriktirmekle geçiren insanlar bi zaman sonra istedikleri şeyin parayla elde edilemeyecek bir şey olduğunu anlayacaklardır.

Kesin yahudidir:)

bunlar böyledir işte...

bi yerden kısıp bı yerden kazanıolar

ehueh arkadasın dedıı ne katılıyorum kesin yahudidir :D

fazla abartmış bu da arkadaş kefenin cebi yokkkk

ben öyle zenginliğin ...... :cool:

zenginin parası züğürdün cenesini yoruyo işte :D

kefenin cebi yok o zenginliğin içinde böyle yaşanırmı yaw öl sen be yuhhhh

Benim o kadar param olsa en azından güzel bir araba alırdım madem harcamıycan niye zengin oluyon. kefenin cebi yok :D

Geri