Dünyanın Tepesindeki Gizemli Işıklar

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
32.jpg

Geceleri, kutup bölgesinde şovuna başlayan "kutup ışıkları" insanları yüzyıllardır şaşırtan bir fenomen.

31.jpg

Eylül - Ekim ve Mart - Nisan ayları arasında en güzel örnekleri izlenen bu ışıkları, Sigurdur H. Stefnisson görüntüledi...

30.jpg

29.jpg

28.jpg

27.jpg

26.jpg

25.jpg

24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

CanLı olarak görmek isterdim
Çok güzeL görünyorLar..

gidipte görmeyi cok isterim teşekkürler

güzel photoshoplar yani gerçek olmalarını isterdım ama bunlar feyK yanı benım fikrim bu

çok güzeldi thanx

Birisi feyk demiş ama fizik kurallarından haberi yok herhalde tamamen ışığın kırılması ile ilgili bir olay ama çok güzel resimler sağolasın ellerine sağlık..

eline sağlık pek photo shop değil gerçek gibi bunlar ama tabii bu işle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilirler güzel görüntüler yinede newtonun kırılma prizmasını bilen arkadaşlar varsa ki çoğunuz biliyorsunuzdur bunların mümkün olduğunu anlarsınız garip bir durum değildir gizemi de yoktur

Vallaha oralarda böyle şeylerin olduğunu okumuştum ama bu kadar canlı mı değil mi bilmiyorum ama güzel resimler. eline sağlık.

Offf Yha çok Güzel Orda Olmak Isterdim Emeğine Sağlık

oturcan rakı iccen burda..

fake diyen arkadaşlar bunlar birer Aurora fizik bilmiyle açıklanabilen birer gerçek ışık dalgaları kaynağını güneşten alıyor bnlar bla bla bla ;)

neresi gizemlidir? nasil meydana geldigini biliyorlar

bana göre kuresel ısınma ile alakalı sonuçlar.yani hava kirliliğinin sonucu. bu tip görüntüler kışları daha çok oluyor

Geri