Dünyanın En seksi 7 Tenisçisi

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

ALENA DEMENTIEVA: Elena Dementieva sekiz yıldan beri profesyonel tenis oynuyor. ilk büyük başarısı 2000 Sydney Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanmasıydı.

2.jpg

ANA IVANOVİÇ: Sırbistan doğumlu seksi tenisçi otoriteler tarafİndan uzun boyuna rağmen en çevik tenisçilerden biri olarak gösteriliyor.

3.jpg

DANIELA HANTUCHOVA: Slovak asıllı Daniela 1989'da Belçika'da doğdu. En büyük artısı kontrollü atışları olan Daniela'nın tenis geçmişi parlak başarılarla dolu.

4.jpg

JELENA DOKIC: Hırvat tenisçi Jelena 1983 yılında doğdu. Tenisle hiç alakası olmayan erkekleri bile ekran karşısına kilitlemeyi başaracak seksapeliyle Jelena tipik bir Slav afeti.

5.jpg

MARIA KIRILENKO: Ona herkes "Maria Sharapova'nın kısa boylu adaşı" diyor. Rus tenisçi Kirilenko, aynı zamanda Sharapova'nın da çok yakın bir arkadaşı. 1987 doğumlu Maria beş yaşında tenis oynamaya başladı.

6.jpg

NICOLE VAIDISOVA: 1989 doğumlu ‘ek sporcu Nicole Vaidisova 14 yaşında profesyonelliğe adım attı. 2003’ten bugüne iki kez Uluslararası Tenis Turnuvası şampiyonu oldu.

7.jpg

TATIANA GOLOVIN: HenÜz 20 yaşındaki Tatiana Golovin'e herkes "Tati" diyor. O kortlarİn güzel ve sevimli tenisçilerinden. Moskova'da dünyaya gelen Tatiana ailesinin Paris'e göç etmesiyle Fransız vatandaşlığına geçti.

Hepsini anLadım En Son Resimin Nesi qüseL onu anLamadım :)

dostum şarapova yı unutmuşun ayrıca batheni mathek de bunlara yüz çeker

Maria Kirilenko diye adı geçen tenisçinin fotosu yanlış.. O Maria Sharaphova =))

doğrusu bu..

1pwa2q.jpg

sharapova yok Anna Kournikova yok nası bi ilk 7 anlamadım = )

ßi ara teniste ßağırma yaSağı geLmisti .. Cok Tahriş edici bağırıyorlar diye :D :D hala devam ediyoRmu ? :D

ßu arada payLasım İcin SaOL dostum :)

ηαχiѕα;3200374' Alıntı:
Maria Kirilenko diye adı geçen tenisçinin fotosu yanlış.. O Maria Sharaphova =))

doğrusu bu..

1pwa2q.jpg

Valla galeride öyle yazıyordu...Zaten birbirlerine çok benziyorlar..

Hepsini anLadım En Son Resimin Nesi qüseL onu anLamadım :)

sharapova yok Anna Kournikova yok nası bi ilk 7 anlamadım = )

internetspor galerisi bende bilmiyorum valla :goz:

anna kournikova sharapova nerdeeeeeeeeeee

sakamı bu?

sharaphova ve anna kournikova nerde?

bunlar tenıscı degılde top toplayıcımı..adam kendıne gore sexı 7 lıstesı yapmıs bence..

ee madem anna de benden olsun buyrun...

Anna_Kournikova.jpg

AnnaKournikovaPicture.jpg

dıgerlerı pek uygunsuz pozlarmıs yahu veremedım yemedı :hhcool

hepside birbirinden güzel:D

Geri