Dünyanın En Kötü Gsm Operatörü Ve Onun Mşt. Hizmetleri.

mimmmar

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Türkiyede şu anda aktif 3 adet GSM operatörü mevcut. Bunlardan hizmet kalitesi en iyi olanı şüphesiz Trcell. Sıralamaya koyarsak 2. sırada ve 3. sırada kimse yok. hatta 9. ve 10. sırada da kimse yok. Buraları dolduracak henüz operatör yok. 11. sırada belki Wodafone ve 17. sırada da AVEA gelmekte. Tabi göreceli olabilir bu sıralama. Fiyat bakımından bakıldığında en ekonomik avea, trcell ve wodafone olarak gidiyor. sakın aldanmayın gerçekten wodafone daha pahalı. tr deki abonelik sisteminde abone sayılarından endeksle en fazla trcell abonesi olduğu için wodafone aboneleri hatlarına trcell den daha fazla fatura ödüyor. Buna karşın aynı durumla karşı karşıya olan avea aboneleri bu duruma rağmen trcell den daha düşük fatura ödüyorlar.
ŞİMDİ ASIL KONU ŞU,
Ben aynı gün aynı saatte 3 operatörün mşt hizmetlerini de aradım. Aynı bölgesel tuşlamayı yaptım ve beklemeye başladım. Wodafone 3 dakikalık bir tepkime verdi. Trcell 6 dakikalık bir tepkime verdi. Avea bu konuda asla yenilmezdi.
TAAAAAMMMM 41 DAKİKA. :vur Yanlış duymadınız. Tam 41 dakika. inanılır gibi değil değilmi.
Neyse sonra kimsenin hakkını yemeden 7 gün boyunca bu testi yaptım. Avea 2. gün 39 dakika sonra telefonu açtı ve kimse konuşmadan santral kesti, 3. gün 44 dakika 4. gün 37 dakika, 26 dakika, 33 dakika ve son olarak 54 dakika sonra. evet yanlış duymadınız tam 54 dakika hatta bekledikten sonra çıkan arkadaşı DÜNYANIN EN KÖTÜ CALL CENTER ÜNVANINI KAZANDIKLARI için tebrik ettim ve kapattım telefonu.
Bakınız. Yeni yeni kampanyalardan dolayı yoğunluk olabilir. Yada herhangi başka sıkıntılar. Ama bu en son müşteri olarak beni ilgilendirir. Kampanyayı başlatmadan önce 20 dakikanı ayır ve git yeni bir call center hizmeti daha al sistemine ekle. toplam 2 günlük bir çalışma ile bunu yapabilirsin. binlerce bu hizmeti veren şirket var tr. de.
Evet arkadaşlar kafanızı ağrıtmamın sebebi asla asla asla AVEA müşteri hizmetlerini aramayınız. Bunun yerine aynı parayı ödeyerek bir taksiye bininiz ve avea abone merkezine gidiniz. İnanın daha kısa sürecek işleminiz. AVEA Abonesi oluyorsanız bilin ki asla karşınızda canlı bir ses bulamayacağınız bir müşteri temsilciniz oldu. Karşılama sistemi işinizi göremiyorsa ki bir çok işlemi yapamıyorsunuz, asla destek alamazsınız.
İYİ GÜNLER.

Bende şimdi patrona avea ile ilgili tarifeleri listeleyip yazacaktım.. Sanırım bu yazıyı önüne getirsem daha yararlı olur .. Teşekkürler.

turkcell vodafone ve son olarak avea sınırsız kullanan bir abone olarak vardığım sonuç şudur..

Turkcell sağ gösterip sol vurmada üzerine yoktur..reklamlarda yazan birim fiyat ile faturada göreceğiniz fiyat arasındaki %100 lik farka şimdiden hazır olun.

vodafone yıllardır kullanırım ne ödersen onu alırsın.az yada fazla yok.

avea düşük kullanım maliyeti ile şu an gözdem. sınırsız hat kullanıyorum ve her operatörle rahatça konuşabiliyorum. Şu ana kadar meşgul hat kesilme olayı yaşamadım...

Hizmet kalitesi derken zaten müşteri hizmetlerine fazla işim düşmüyor. Tarife değişimi dahil her işlem internet üzerinden yapılıyor.
Kalite bence hemen ulaşabilmek ve ulaşılabilmek.Şimdiye kadar 3 operatörde de bu sıkıntıyı yaşamadım. Yeterki tahhüt ettikleri ücretler ve gerçekleşen ücretler aynı olsun..Turkcell hariç avea ve vodafone bu konuda daha kaliteli..2400 dk lık şirket paketine 11,4 sabit deyipte 18- 23 arası fatura döşemiyorlar türkcell gibi

bence üç şirket birleşsin bişeye benzer belki

arkadaşım aynen katılıyorum.. bende bütün hatlar var.. fakat en sonda heryöne sınırsız aldım. avea numaraları hariç diger operatörlerde sürekli şebeke meşkul ve şebeke hatası almaktan bıktım. ama sonuç olarak nereyi ararsan ara sıkıntı yok :) geçenlerde avea abone merkezini 20 kez aradım 2 sefer düşürdüm birinde 26 dk bir digerindede 34 dk bekledim (sinirlerim o kadar dayandı) sonra kapattım abone merkezine gittim :) salak saçma açıklama yaptılar çok tatmin olmadım ama canlı bir yanıt alabilmiş oldum :)

Onaylıyorum Dostum Haklısın

ben t.cell den avea ya taşımıştım numaramı ama yine t.cell e geri döndüm adeta taşıdığım güne lanet olsun diyesim gelmişti 2 kat fazla öderim ama karşımda muhatap bulurum ...

Vallahı Vodafonu Tek Gecerım Nereyı Ararsan Ara Dk 1 Kontur Bırde Vodafone Pahalı Demıssınız Bır Kere Kontorlerı Turkcell Den Ucuz Gorusme Ucretlerıde En Kazık Turkcell Avea Hıc Kullanmadım Kullanmamda

Geri