Dünyanın En iyi Oyun Serilerinden Biri! Empire Total War - Special Edition RAZ

KuruLum ile ilgili sıkıntısı oLanlar yazabilirler .

dedin ama bi cevap çıkmadı senden:)

osmanlı yamasını kuramadığım sürede biraz araştırma yaptım ve görüş ayrılıkları olduğunu farkettim bazıları eklentinin güzel olduğunu, bazıları ise orjinal versiyonun daha başarılı olduğunu söylüyorlar.

partların hepsini indirdim ve klasöre çıkartım, deamon tolls la kurulum yaparken hata veriyor. kurulum sırasında ekstra yapılacak birşeyler varmı? yardımcı olursan çok sevinirim. saygılarımla

partların hepsini indirdim ve klasöre çıkartım, deamon tolls la kurulum yaparken hata veriyor. kurulum sırasında ekstra yapılacak birşeyler varmı? yardımcı olursan çok sevinirim. saygılarımla

ben ikinci sayfadaki mesajımda anlattım nasıl kurulduğunu

Empire Total War_disk2_1.sid bulun diyo 2. diskte...
buluyorum tamam diyorum tekrar çıkıyo, yine yapıyorum, kurulumdan çıkıyo?

oyun güzele benziyor ama oyunu bir türlü kuramadım setup basıyorum eksik dosyalar çıkıyor onları bulup yükle diyorum daha sonra yükleme bitiminde ne oyun ikonu var ne de oyun açılıyor kuramadım mümkünse adım adım anlatabilirmisiniz ? o kadar download yaptım boşa gitmesin

yahu varya vallahi HTML kodları ile verseydin yemin ediyorum süper olur
bir yardımcı oluver :D:D:D lütfen hoca ellerine saqlık....

yahu varya vallahi HTML kodları ile verseydin yemin ediyorum süper olur
bir yardımcı oluver :D:D:D lütfen hoca ellerine saqlık....

eğer firefox ve j downloader varsa. j donloader açıkken firefoxda linklerin hepsini seçip sağ tıklayıp kaynağı göster dersen kabak gibi açılıyor otomatik j downloadera geliyor hepsi

oyun kurulumunu detaylı olarak anlatabilir misiniz? oyunu razor1911 kuruyor, fakat .exe uzantılı dosya steam_api.dll uzantılı klasörü bulamadı diye çalışmıyor. Bu arada kurduğumuz klasörde falan oyunu çalıştıracak bir dosya falan da yok.. Kurulumu tamamlayan arkadaşlar detaylı bir şekilde yardımcı olurlarsa çok iyi olur :)

dvd 1 daemon tools yardımıyla takıyorsunuz sisden dvd den bir dosyayı bulmanızı istiyor seçip 1. dvd nin işini bitirmesini bekliyorsunuz yüklediği dosyalar ilerlemiyor gibi görünse de işini bitirmesini bekleyin sonra dvd 2 den dosya seçmenizi isteyecek aynı dosyayı 3 defa falan seçtiriyor en sonunda dvd 2 de bittikten sonra dvd 1 i tekrar takıp razor dosyasının içindeki 3 dosyayı oyunun yüklü olduğu klasöre kopyalıyorsunuz empire.exe yi çalıştırıyorsunuz. yanlız içindeki yama ve ottoman realism mod u ben de çalıştıramadım henüz onları yükleyince oyun tamamen bozuluyor

bu ne biçim paylaşım anlamadım gitti. kardeşim hem oyunu kurmada sorunu olan söylesin yardım ediyim diyorsun hem de kuramayanlara yardım etmiyorsun. o kadar gb indirdik kuramadık kardeşim. ya anlat bu oyunun nasıl kurulcağını ya da çek git buradan, konunuda al başına çal. ayrıntılı açıklama yap kardeşim, hata veriyor hep. o kadar gb boşa gitti. atın bu adamı burdan eğer resimli yükleme açıklaması yapmazsa

Geri