Dünyanın en güzel arap kökenli kadınları

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Ünlü Askmen dergisi dünyanın en ünlü Arap kökenli kadınlarını belirledi. Çoğunluğu anavatanları dışında yaşayan bu ünlü kadınların yarısından fazlası ya Lübnanlı ya da Lübnan asıllı. İşte derginin seçimiyle dünyanın en güzel ünlü Arap kökenli kadınları.

20.jpg

Listenin ilk sırasında Ürdün Kraliçesi Rania var.

19.jpg

Lübnanlı model Hoda Fadel ikinci sırada.

18.jpg

17.jpg

Üçüncü sırada Lübnanlı ve İspanyol karışımı olan Sports Illustrated mankeni Yamila Diaz Rahi yer aldı.

16.jpg

15.jpg

Dördüncü sırada Cezayir asıllı Fransız oyuncu Leyla Bekhthi var.

14.jpg

13.jpg

Suriye ve Lübnan melezi Valerie Dominguez beşinci sırada.

12.jpg

11.jpg

Lübnan güzeli Nadia Njeim altıncı sırada.

10.jpg

9.jpg

Lübnanlı şarkıcı Haida Wehbe yedinci sırada.

8.jpg

7.jpg

Lübnanlı şarkıcı May Hariri 8'nci sırada yer aldı.

6.jpg

5.jpg

Manken Kerime Adebibe listenin dokuzuncu sırasında.

4.jpg

3.jpg

Lübnanlı Jenna Dewan onuncu sırada.

2.jpg

1.jpg

BunLarın Adı Arap KaLmış Memedim yaLnızca=)

İçicen Şarabı Sevecen Arabı :)

güzel kelimesinin hakkını veriyorlar :)

Artık feLsefeyi değiştirmek Lazım. Rus oLsun çamurdan oLsun da neymiş

Arap oLsun , çamurdan Olsun :durdurun

Harbıden bu arap kadınLarı cok guzel be ama lıstenın ılk sırasındakı hatundan daha guzellerı var asagıda oda ayrı : )

eywallah kardesım ..

bunların pek safran arap oldugu soylenemes...ama superler...

2.jpg

Bana bu arabı verseler varyaaaaaa imanıma mihraca çıkartamazsam yazıklar olsun bana.

Yoo.Kendin Bşe Yaratmış imajından Kurtulmana Yardımcı oLmak iStedm xD

Arkadaşım bi tek sen zeki değilsin konunun Milliyet'ten alıntı olduğu rahatlıkla anlaşılabiliyo zaten :goz:

Birşey yaratmış izlenimi vermeye çalışsam gider resimleri başka bir siteden upload ederdim merak etme :goz:

Arkadaşım bi tek sen zeki değilsin konunun Milliyet'ten alıntı olduğu rahatlıkla anlaşılabiliyo zaten :goz:

Birşey yaratmış izlenimi vermeye çalışsam gider resimleri başka bir siteden upload ederdim merak etme :goz:

Sakin oL saDece Hatırlatmak isTedm.Kasma Kendini buKadar.

Yahuu milliyeti tarafı bir tafara bırakın araplara bakın yafff gözünüzün önünde onca arap fıstığı var gelmiş yok vakit yok milliyet yok bilmemne ...

bu kadar güzelliği görünce insanın ümmetçilik yapası geliyor bunca güzeliği es geçip nasıl oluyorda başka yerlere takılıyorsunuz yoksa arapları beyenmedinizmi? o zaman beyenmedik deyin yaff bahane aramayın alallaalal....

Geri