Dünyanın en güçlü 20 ordusu

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
HH Üyesi
Reaction score
0
Dünya üzerinde kurulu orduların en güçlüleri aşağıda sıralanmıştır. Çin'in Amerika'dan daha önde olması beni çok şaşırttı..

2j3mhci.jpg

Alıntıdır.

Çin tabii birinci sırada olur, adamların ordusundaki asker sayısı bizim nüfusumuzun 5 katı :D

Türkiye 5. sırada diye biliyorum bence gerçeği yansıtmıyor.

yalan kardeş dünyanın 3. büyük ve iyi ordusu türkiye

insan sayısı mı baz alınmış acaba? ama ben de ordumuzun 7. sırada olduğunu biliyordum .

sadece insan sayısı baz almıs.türkiye irandan daha gelismiş ve teknolojık.....burdakı istatıklerde bile irandan ekipmanı daha fazla ama iran önde.....Asıl sacma olan ise insanın cok olması önemlı degıl ordunun hareket kabılıyetıdır...hıc bırı buralarda dıkkata alınmamıs...

ne yanı sımdı iran bızden ıyımı orduya sahıp yapmayaın kardesım yalan bu bızde iman gücü var.
Vatan kutsalığı iLe sirLeşince kim korkar Çiniden AßD den:melek

Bence bu yanlış çünkü ben de Türkiye'yi 3 veya 4. ordu diye biliom

ordudaki tank ve kişi sayısına göre güç belirlenmez.

kullanılan teknoloji, ve askeri disiplin ve düzen sayısal değerlerin çok üstündedir... bu benim şahsi düşüncemmm..

Çin'in Amerika'dan daha önde olması beni çok şaşırttı..

Niye şaşırttıKi:saskin

Çin Nufüsü arkadas demişş bize 5 e KatLar adamLar demekki Orduya Önem VeriyorLar.

Abd -Dünyanın en geLişmiş ÜLkesiii..ŞaşırıLcak bişey Yokk

benm şaşırdıgım

Güney Kore Ve Kuzey Korenn bizi geçmiş OLmassı

Gerçeqi yansıtmıyor bence insan sayısıda baz alınmamış bi kere insan sayısı baz alınsa tamam çin 1. olur ama Amerikaya ne oluyo ki bende TÜRKİYE 4. sırada die biliyodum ya başka bi sitede görmüştüm gezerken silah gücüne yada başka bişeyden baz alınmış olabilir bence...

Yinede Güzeldi ama Arkadaşım ALıntı yaparken güvenilir bi yerden yap .. Bence...

kardeş bunun doğru olması gibi bi şey söz konusu bile deil..bi kere israil ilk yirmi de bile yok oysa adamlar her yeri dağıtıyor kimse de ses çıkartamıyor...

çinin olması tamamda 3 sırada india ne alaka çin zaten bomba yerine asker atsa uçaktan atmayla bitmez askerleri :D

hehe 14. sıradakinin ucagı bile yok :D

Amerika
Rusya
Çin
Türkiye

fix böyle sıralama

amerıkada guc olsa ne olucak parayla saadet mı olur yemesınler bızı adamlarda sılah var yureklı asker yok ...

Geri