Dünyanın En Fanatik Çeşmesi Siyah-Beyaz

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Şamlar köyünde 14 yıldır şampiyon olan takımın renklerine boyanan çeşme bu yıl, siyah-beyaza boyandı.09/06/09 11:11Zondguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Şamlar köyünde 14 yıldır şampiyon olan takımın renklerine boyanan çeşme bu yıl, Beşiktaş'ın şampiyonluğu dolayısıyla siyah-beyaza boyandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Şamlar köyünde bulanan ve 1995 yılından beri her yıl şampiyon olan takımının renklerine boyanan fanatik çeşme, sarı-kırmızı renklerden siyah-beyaz renklere boyandı. 2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın renklerine boyanan çeşme 2008-2009 yılının şampiyonu olan Beşiktaş'ın renkleri olan siyah-beyaza boyandı. Köylüler her yıl hangi takım şampiyon olursa olsun el birliğiyle çeşmeyi o takımın renklerine boyadıklarını belirterek, bundan da çok mutlu
olduklarını belirttiler.

Çeşme İlk Kez yine bir BEŞİKTAŞ şampiyonluğunda boyanmıştır ve asıl renklerine geri kavuşmuştur ;)

kesinlikle katılıyorum şekil olur güzel olur kapak olur :)

Enteresan bisey köy halkını tebrik etmek lazım iyi dayanmışlar...Peki Ferdi TAYFURUN susadım çeşmeye varmaz olaydim ,eğilip çeşmeye içmez olaydım...

Ülkeyi komple boyamak lazım :)

Çifte KupaLı Çeşme.. =)

Geri