Dünyanın ''En'' Çılgın Genelevleri

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
1) Bordels Mobiles de Campagne, Lyon
2189.jpg

Bordels Mobiles’in emsallerinden farkı mobil olmasında. Gezici genelev kavramı Fransa için yeni bir konsept değil. İkinci Dünya Savaşı sırasında savaşa katılan askerlerin cinsel ihtiyaçlarını gidermek için 10 fahişeden oluşan ekibiyle birlikte hizmet veren “fahişe otobüsleri” büyük ilgi görünce savaş sonrasında da faaliyette kalmıştı. Bu geleneğin devamı Lyon’daki minibüs genelevlerle sürüyor. Köyden kasabaya gelmek ve otel masrafına girmek gibi angaryaları ortadan kaldırdığı için hala çok revaçta olan gezici genelevler Lyon’un dört köflesinde rastlamak mümkün.

2) Bunny Ranch, Nevada

article-1039152-021826A000000578-591_468x309.jpg

Bunny Ranch düzenlediği promosyonlar ve seks sektöründe daha evvel efline benzerine rastlanmayan promosyon teknikleriyle dünyadaki benzerlerine fark atıyor. ABD’nin en çok genelevi olan eyaleti Nevada’daki yüzlerce genelevin müflterisini kendi firmasına çeken Bunny Ranch’in sahibi Dennis Hof başarısının en büyük sırrını koşulsuz müşteri memnuniyetiyle açıklıyor. Müşteriler limuzinle evlerinden alınıp Bunny Ranch’e geliyor. Sonra özel odalara buyur edilip ellerindeki menülerden beğendikleri fahişeyi seçiyorlar. Ardından promosyon olarak grup seks partisi, Asyalı fantezisi ya da lise günleri gibi yüzlerce hizmetten birinde karar kılıyor.

3) Daily Planet, Melbourne

The_Daily_Planet_Melbourne_200607140242153900_afp.jpg

Avustralya ekonomisinde en büyük yıllık ciro yapan firmalarından biri olan Daily Planet, 2003’te borsa tarihinde işlem gören ilk genelev olma unvanına kavuştu. Yıllık milyonlarca dolar kâr sağlayan genelev brokerlerin hisselerini en çok talep ettiği firmalardan biri. Daily Planet’te sadece seks hizmeti yok. Bir nevi Disneyland olan genelevde bilardo, atari oyunları ve dönme dolap gibi bir sürü eğlence hizmeti de veriliyor. Dev eğlence kompleksine altı kereden fazla gidenlere platin üyelik kartı takdim ediliyor. Bu sayede birçok indirimden faydalanılabiliyor. Her onuncu ziyaret ise bedava.

4) Nana, Bangkok

20060526-nanabangkok.jpg

Seks turizminin ve Tayland’ın başkenti olan Bangkok’ta fahişelik bütün kenti açık hava genelevine çevirecek kadar yaygın. "Kadınlar güzel olsun seks de ucuza gelsin" diyenler Nana’dan şaşmıyor. Nana Eğlence Kompleksi sadece seks değil bol içki ve müzik de sunuyor. İçinde 10 adet bar var. Barların adları Lolipop ya da G Noktası gibi seksi çağrıştırıyor. Etraf her türlü seksi dans yapan fahişelerle dolu. Çalışanlar müflterilerle sıkı pazarlık yapıyor. Pazarlık sadece ücret için değil aynı zamanda gerçekleştirilecek seks eylemini de kapsıyor.

5) Centaurus, Rio de Janeiro

Rio’nun en ünlü genelevi Centaurus Rio’nun eğlence merkezi gibi. Aslında fuhuş ve eğlence sektörünün nabzının attığı Rio’da adım başı genelev var. Fakat Centaurus’un özelliği fahişelerin nefes kesici güzelliği. Sokaklarda minicik şortlarla arzı endam eden Latin kadınlarını gölgede bırakacak kadar seksi kıvrımlara sahip kadınlar Centaurus’ta çalışıyor. Üstelik hiçbir isteğe hayır demiyorlar.

6) Pascha, Köln

pascha.jpg

12 katlı ve 27 bin metrekare kullanım alanına sahip devasa genelev dünyanın en acayip hizmet anlayışına sahip. McDonald’s tarzı bir işletim sisteminin benimsendiği Pascha’da günde 1000 müşteriye hizmet veriliyor. “Hem hızlı hem iyi seks” sloganıyla hizmet veren Pascha aslında Alman hükümeti tarafından fuhuş sektörünü denetlemek amacıyla kurulmuştu. Zamanla şehirdeki bütün fahişelerin hizmet verdiği bir yer haline geldi.

7) Karaköy , İstanbuL :D:D

adamlar aşmış artık bunları. sinemaya gitmek yada bilardo bowling falan oynamak gibi sıradan bi eğlence

edirne cami arkasında.mekan süper cami arkası
adamlar yapcak başka yer bulamamış

Ya kuzay sen olmasan bu forumda boyle konulari bulamayis cok ilginc konular aciyorsun

TSKLER

giden gelen varmı aramızda:)))

ben gitmedim hiç ama trabzonda zaten nerdeyse şehrin içinde oldugu için ordan geçmek zorunda kalıyordun gerçi tek bi yer yok bir sürü otel vardı yan yana genel olarak ele alırsan en yakın görmüşlüğüm en yakın oldugum an öyle oldu istanbuldakinin yerini de net olark bilmiyorum karaköy iskelesine doğru yokuştan aşagı yuruken gözüm bir kalabalıga takılmıştı ben d ebi olay var sandım bi kafayı uzatmışlıgım var hepsi bu =)

heee heee inandık.. kafayı uzatmış sadece.. kafa derken :))

Bizim ünv. yurdu çömlekçi tarafında..Hergün markete giderken onlarca kez sözlü tacize uğruyoruz :D

Geri