Dünyada son 3 gününüzün içerisinde olsaydınız..Ne yapmak isterdiniz...Lİmit yOK !!!

nitromania

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Bir nevi hayatta yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyler...
Hayal kurmak zaten serbest !!!
Lütfen samimi olun !!!
:D

3 günde napılırki bea :p

herkesi kendimden tiksindirirdim heralde Türk filmlerindeki gibi...

sanırım ibadet ederdim :D
bu dünyada bişi anlamadık bari öteki taraftan bişiler anlayalım :D

herşeyden uzakta geçirmek isterdim kimseyi görmeden

limitsiz param olsun 3 gün boyunca sevgilimle ve ailemle her dakikamı eglenerek gecireyim isterdim özel bişe yok sunu isterdim diye para olunca yaparsın nasılsa

haa son 3 gün dünyada madem tadını cıkar

sevdiklerimle gecirirdim kalan zamanimi :)

ben 3.5 atardım.. elim ayağıma dolanırdı büyük ihtimal -biçok insanda olacağı gibi- :)

tüm değer yargılarını altüst eder rezilligin daniskasını yapardım.(komşunun 2 dene güzel gızı vaa da) ehiheiei

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve çok şaşırdım..Dünyada son 3 gün demek Allah'ın huzuruna çıkmadan önceki son 3 gün demek.yani hesaptan önceki son 3 gün.Ama arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla herkes dünyanın tadını çıkarmaya çalışırmış...Ben olsaydım hiçbirşey olmamış gibi hayatıma ve ibadetlerime devam ederdim...Tabiiki ibadetlerimi daha şuurlu yapmaya çalışırdım..aslında hep öle olmalıyız...

bu 3 günü sadece ibadetle geçiririm

ns37' Alıntı:
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve çok şaşırdım..Dünyada son 3 gün demek Allah'ın huzuruna çıkmadan önceki son 3 gün demek.yani hesaptan önceki son 3 gün.Ama arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla herkes dünyanın tadını çıkarmaya çalışırmış...Ben olsaydım hiçbirşey olmamış gibi hayatıma ve ibadetlerime devam ederdim...Tabiiki ibadetlerimi daha şuurlu yapmaya çalışırdım..aslında hep öle olmalıyız...

tabii tabiii :) :D

son 3 gun oldugunu bilerek yaptigimiz tovbeler ne kadar kabul olunur orasini bilemeyiz tabi,

biliyorsunuz kiyametin buyuk alametlerinden sonra tovbe kapilari kapancak we yapilan towbeler kabul olunmayacak

firawu kizil deniz uzerine kapanmadan once secde etmisti we tovbe de ama towbesi kabul olunmadi,

olumde insanin kiyametidir.

3 gunde dunyanin kalan butun zewklerini cikaramazdim heralde, tanidiklarimi arar helallik dilerdim, borclarimi oderdim, kisacasi tamamlanacak islerimi tamamlardim

e tabiki ibadet...

yok delilik olarak nabiyosun diyosaniz, batti balik yan gider diyip eski hatunlari tekrar bi ipe dizerdim :)

bilin bakalim ben kimim ;)

Geri