Dünyada İslam'a Dönüş 2

Bende onu diyorum adam iki gün sonra müslümanlıktan ayrılsa ne olacak onuda haber yapacaklarmı hayır.Sen bu koyduklarını takip ediyomusun müslüman gibi yaşıyorlarmı döndüler mi yoksa.O adamı müslüman oldu diye haber yapıp gazeteye çıkartıyorlar sonra takip ediyorlar mı ona öğretiyorlarmı?Kaynağınada baktım bu arada hiç şaşırmadım.İslam paparazi dini değil orda burda boy göstersin.O adam müslüman olduktan sonra islama katkılarından dolayı öğrenseydik onun sonradan müslüman olduğunu ne ala veya hiç öğrenmesek ne olur bize mi faydası oldu ona mı.Umarım anlatmak isteğimi anlamışsındır.

Bende onu diyorum adam iki gün sonra müslümanlıktan ayrılsa ne olacak onuda haber yapacaklarmı hayır.Sen bu koyduklarını takip ediyomusun müslüman gibi yaşıyorlarmı döndüler mi yoksa.O adamı müslüman oldu diye haber yapıp gazeteye çıkartıyorlar sonra takip ediyorlar mı ona öğretiyorlarmı?Kaynağınada baktım bu arada hiç şaşırmadım.İslam paparazi dini değil orda burda boy göstersin.O adam müslüman olduktan sonra islama katkılarından dolayı öğrenseydik onun sonradan müslüman olduğunu ne ala veya hiç öğrenmesek ne olur bize mi faydası oldu ona mı.Umarım anlatmak isteğimi anlamışsındır.

Tabi anladımda şu sorun var biz onun başında 24 saat duracak değiliz ya düşünsene senin başında duruyorlar ne kadar rahatsız verici bişi olur.Her iki yanında melek var.Sonra Allah mü'min'in yardımcısıdır mutlak çevreden yardım edeceklerdir bizim millet sever böyle insanları hemen bağrına basar sonra o bir yerlere gider ziyaret eder.Mesela Adıyaman Erzürüm Konya gibi yerler olur.Türkiye'de karış karış gidecek yeri var.
Eğer münafıksa ben bunu bilemem mesuliyet bie ait değildir.Biz bildiririz gerisi Allah'ın takdiri.

Benim anlattıklarımdan en ufak bişey anlamadığın veya anlamak istemediğin belli oluyor.Tek kelime söyleyeyim reklam kokan hareketler bunlar.Sen ne istersen onu anla ;)

Dünyada Dine Dönüş - 20 (Polonya'nın en büyük camii inşa ediliyor)

polonyacami_dunyabulteni260210.jpg

Polonya Müslümanları Birliği, ülkenin en büyük camii olacak 'üç katlı' cami inşası için kolları sıvadı.

Wyborcza gazetesinin haberine göre üç katlı olması planlanan caminin 18 metre yüksekliğe sahip bir minaresi de bulunacak. Polonya Müslümanları Birliği Başkanı Samir İsmail, camiinin bir 'modern' bir külliye olacağını söyleyerek, camiinin sanat galerisi, kafesi ve kütüphanesinin de olacağını belirtti.

Polonya'da resmi rakamlara göre daha çok Leh, Tatar, Arap, Türk ve Filistinlerin olduğu yaklaşık 40.000 Müslüman yaşıyor. Müslüman nüfusun yaklaşık 13.000'i başkent Varşova'da ikamet ediyor.

Polonya genelinde 4 camii bulunurken, Polonya Müftüsü Tomasz Miskiewicz, yeni camilerin yapılmasının Polonya toplumunda hoş karşılandığının da altını çizdi.
Dünyabülteni / 26.02.2010​

Başlıkla Haberin ilgisi yok gibi geldi.
Ama güzel bir haber modern bir cami yapılacak olması.

Geri