tastychild
New member
Araştırmacı, usta tarihi belgesel roman yazarı Kemal ARKUN’un, 30 yıla yakın bir süredir doğru kaynaklardan derleyerek hazırladığı Dünya’ya Nizam Verenler kitap seti, yayınevimiz tarafından çıkartılmaktadır. Kitaplar ile ilgili olarak eğitim kurumlarımıza, kütüphanelerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yönelik % 50 indirimli kampanya başlattık. OSMANLI PADİŞAHLARI’nın her biri için ayrı ayrı hazırlanan ve 36 kitaptan oluşan bu mükemmel kitap seti, bu güne kadar dünyada bu tarz bir çalışma yapılmadığından çok önemli bir klasik hüviyeti kazanmış durumdadır. Kitaplarımız Kültür Bakanlığı tarafından tüm illerdeki Milli kütüphaneler için alımı yapılmıştır.’’Dünya’ya Nizam Verenler’’ kitap serisi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birçok okulumuzun kütüphanesinde yerini almıştır.
Şu anda bahsi geçen kitapların tanesi 12 TL’den satılmaktadır. Ancak; Biz Akademisyen Yayınevi olarak ‘TÜRKİYE OKUYOR’ kampanyasına destek ve katkıda bulunmak amacıyla öğretmenlerimize ve öğrencilerimize % 50 indirimli olarak tanesini 6 TL’den takdim ediyoruz. Şöyle ki kütüphanenize kitaplarımızı set olarak alınması halinde 36 kitap için 440 TL yerine 220 TL’den verilecektir kargo masraflarda yayınevimiz tarafından karşılanacaktır.
Ayrıca yayınevimiz gelen yoğun talep üzerine yine her Osmanlı Padişahı’nın posterini hazırlatmıştır. 35 Cm. X 50 Cm. ebatlarında 350 Gr. Kuşe kağıda Digital baskı 36 posterden oluşan seti de 75 TL’ den takdim ediyoruz. Posterlerin kargoda taşıma esnasında kırılma riski olduğundan ve herkesin kendi beğeneceği çerçeve farklı olacağından çerçevesiz olarak gönderilecektir. Yukarıda belirttiğimiz fiyat çerçevesiz fiyattır. Poster setinin kargo ücreti de yayınevimiz tarafından karşılanacaktır.
Tayfun ARKUN
Akademisyen Yayınevi
GSM: 0506 912 54 87
e-mail [email protected]
AKADEMİSYEN YAYINEVİ
Şu anda bahsi geçen kitapların tanesi 12 TL’den satılmaktadır. Ancak; Biz Akademisyen Yayınevi olarak ‘TÜRKİYE OKUYOR’ kampanyasına destek ve katkıda bulunmak amacıyla öğretmenlerimize ve öğrencilerimize % 50 indirimli olarak tanesini 6 TL’den takdim ediyoruz. Şöyle ki kütüphanenize kitaplarımızı set olarak alınması halinde 36 kitap için 440 TL yerine 220 TL’den verilecektir kargo masraflarda yayınevimiz tarafından karşılanacaktır.
Ayrıca yayınevimiz gelen yoğun talep üzerine yine her Osmanlı Padişahı’nın posterini hazırlatmıştır. 35 Cm. X 50 Cm. ebatlarında 350 Gr. Kuşe kağıda Digital baskı 36 posterden oluşan seti de 75 TL’ den takdim ediyoruz. Posterlerin kargoda taşıma esnasında kırılma riski olduğundan ve herkesin kendi beğeneceği çerçeve farklı olacağından çerçevesiz olarak gönderilecektir. Yukarıda belirttiğimiz fiyat çerçevesiz fiyattır. Poster setinin kargo ücreti de yayınevimiz tarafından karşılanacaktır.
Tayfun ARKUN
Akademisyen Yayınevi
GSM: 0506 912 54 87
e-mail [email protected]
AKADEMİSYEN YAYINEVİ