Dünya liderini seçme zamanı ve senin oyun çok önemli!!!

stilend

New member
Reaction score
0
Soru 1.
Sekiz çocuğundan üçü sağır, ikisi kör,
biri zeka özürlü ve kadının kendisi frengili...
Kadın hamile, kürtaj olmasını önerir misiniz?

Soru 2.
Dünya liderini seçme zamanı ve sizin oyunuzun
önemi çok büyük. İşte adayların özellikleri:

Aday A: Bir takım kötü politikacılarla işbirliği
halinde, astrolojistlere danışıyor. İki metresi var.
Bir sigara yakıp diğerini söndürüyor ve günde 8
ila 10 martini içiyor.

Aday B: İki kez işten kovulmuş, öğleye kadar uyuyor,
üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her akşam
neredeyse yarım şişe whisky deviriyor.

Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara
içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı
hiçbir ilişkisi olmamış.

Hangi adayı seçerdiniz?

kadının doğum yapmasına izin verirdim mademki iş buralara :) gelmiş herkesin yaşamaya hakkı var
adaylar bi acayip bunlar ülke yönetecekler ya :)

1.soruya cevap:kadının kürtaj olmasına izin vermezdim.çünkü o zaman beethoven olmazdı.
2.soruya cevap:aday a ya oy verirdim çünkü tam hatırlamıyorum ama adaylardan c mahsum gibi görünen ADOLF HİTLER bir tanesi BUSH diğerini de unuttum.

Öncelikle kadının üç ilişkisi olduğunu fark ettim..Kadın şu an C adayı ile evli..Ve B adayının eski eşi..A adayı ile de ilşkisi devam ediyor..Yani metresi. Kucağındaki çocukta A adayından..
Şunlarıda eklemek istiyorum..Doğacak çocuk kehanetli..Astrolojiye göre A adayına muhalefet bir çocuk olacak ve gelecekte başkan olacak..A adayı bunu bildiği için stresten devamlı sigara ve içki içiyor..B adayı ise ipten dönmüş..Bence A adayına tehdit yada suikast girişiminde bulundu..İpten döndü .Çünkü karısı ile olan ilşkisini biliyordu ve boşandı.Davadanda vazgeçildi..Şimdi kadın C adayı ile evli olduğuna göre ve doğacak çocuk kötü amaçlı A adayına muhalefet olacağına göre yine bu çocuk C adayının yanında yetişeceğine göre Çocuk doğsun ve oyumu da C adayına veririm..

Geri