Dünya Kupası'na gidemiyor ama...

nedim87

New member
Reaction score
0
Ünlü analiz şirketi "Bleacher Report" tarafından düzenlenen, "Dünya Kupası'nda göremeyeceğimiz 10 büyük yıldız" anketinde Arda Turan ilk sırayı aldı.

Kaustak Bose tarafından hazırlanan raporda Arda için, "Dünyanın sayılı genç futbolcularından birisi olan Arda, böyle bir turnuvada forma giyemedği için belki de gelecek sezon büyük takımda oynama şansını yitiriyor. Transfer yapacak devlerin gözü turnuvada olacak, Dünya Kupası'nda oynamamak onun için dezavantaj" yorumu yapıldı.

Listede Fenerbahçe'yi UEFA Ligi'nden eleyen Lille'in yıldızı Hazard 2. sırayı alırken, Modric 3., Akinfeev 4., Vermaelen 5., Dzagoev ise 6. seçildi.

kaynak Dünya Kupası'na gidemiyor ama... - Mynet Spor

Türkiye'de bir çok gözLükLü ancak at gözLükLü insan Arda Turan'ı beğenemiyor canLarım benim.. Neymiş şımarıkmış,sevgiLisi varmış,kafası büyükmüş gibi...

Arda Turan şu an Türkiye'nin en iyi futboLcusudur,kim ne derse desin..

Türkiye'de bir çok gözLükLü ancak at gözLükLü insan Arda Turan'ı beğenemiyor canLarım benim.. Neymiş şımarıkmış,sevgiLisi varmış,kafası büyükmüş gibi...

Arda Turan şu an Türkiye'nin en iyi futboLcusudur,kim ne derse desin..

hocam helal çok güzel tespit çok hoşuma gitti.yok sevgilisi varmış yok kafası büyükmüş :)

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.boşverin kim ne derse desin arda hem futboluyla hemde karakteriyle kendisini ıspat etmiş bir futbolcudur.üstelik bu genç yaşına rağmen...

Türkiye'de Bir Anket Yapsak, Yurt Dışına Transfer OLabiLecek Ve Yurt Dışında BaşarıLı OLabiLecek Türk Oyuncu Kimdir Desek, TurkceLL Süper Lig'i İçin, Arda Açık Ara 1. OLmaz Mı?

OLur, Eee Başka Bir Sorunuz =)

Bence Hepsi Sevgilisini kıskanıo o yüzden böyLeLEr :D Artık Bu Sezon sonunda Barcelona , Liverpool gibi Bir takıma gitmeli . Gitmeli ki Hasan Şaş Gibi Harcanmayıp Tugay Gibi Türkiye ' ye gelince Kral olsun ..

Bence Hepsi Sevgilisini kıskanıo o yüzden böyLeLEr :D Artık Bu Sezon sonunda Barcelona , Liverpool gibi Bir takıma gitmeli . Gitmeli ki Hasan Şaş Gibi Harcanmayıp Tugay Gibi Türkiye ' ye gelince Kral olsun ..

Bende şunu anlamıyorum
Barça Arda'yı istedide bizmi bilmiyoruz .
:durdurun

Arda iyi futbolcu fakat ilk olarak giderse yurt dışında Biraz alt takımlara gitmeli .
Oynayabileceği harcanmayacağı takımlar olmalı .

Emre İnter'e gittide sonuç ne oldu ?
Koca bir hüsran .

Arda'nın ilk tercihi Everton - Valencia - Lyon - Aston Villa - (vs) Gibi kendi liglerinde iyi takımlar olmalı .
Oralardan birinde kendini kanıtladıktan sonra zaten Barça - Liver gibi takımların kapıları açılır.

Arda'yi qeçtik milli takimin olmamasi çok büyük eksiklik...|| Arda Zaten Ayri Bir Eksiklik Onlar İçin ||

Geri