dünya üzerindeki keskin nişancı tüfekleri

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
AVUSTURYA
military-intervention.jpg

steyr ıws-2000
hs5003.jpg

steyr 50 hs
ÇİN
xm107-preket.jpg

M99
f346a172c1150bd6a0dea919239c3b04_full.jpg

M99 B
HIRVATİSTAN
rt-20.jpg

RT-20
ÇEK CUMHURİYETİ
falkon_02.jpg

FALCON
FRANSA
pgm_ur338.jpg

PGM UR Hecate II
İNGİLTERE
ai-as50-1.jpg

AI Arctic Warfare .50
AS50.jpg

AI AS50
RUSYA
ksvk.jpg

SVN-98
snaj_16.jpg

VSSK Vychlop
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

DEVAMI YAKINDA GELECEKTİR

deli eletler...

bi tanesi benim elime geçmez inşallah:melek :melek

abi super paylasım mermilerını de yanına koyarsan attıgı mermılerı dahada super olur

tbrk.

abi bunlar ne böyle süper aletler emeğine sağlık teşekkürler

AvuSTuRyaNıNki De TüfeK DiiL MüBaReK TeKNoSa MaGaZaSı:)))

askerde bize su tabancası vermişler resmen harika aletler

Arkadaşım paylaşım çok güzel.Gelecek sefere CANAS ve SNIPER'i sakın unutma.En önemli uzun menzil silah onlar bilirsin.Bir de diyorum ki ya biz Türklerin neyi eksik de bunlardan bir tane yapmıyor?!!!

Antalyadan Sık Teeeee İstanbuldaki Adamı Alnından Vur O dErece :D

angelpower' Alıntı:
Arkadaşım paylaşım çok güzel.Gelecek sefere CANAS ve SNIPER'i sakın unutma.En önemli uzun menzil silah onlar bilirsin.Bir de diyorum ki ya biz Türklerin neyi eksik de bunlardan bir tane yapmıyor?!!!

arkadasım kusura bakma ama silahlar hakkında pek bilgiye sahip degilsin galiba!!!!sinper adlı bir silah yoktur sniper kelime anlamı olarak keskin nişancı demektir yani senin sniper dedigin silah aslında bir insandır ve onların kullandıgı tüfekler vardır.ayrıca Canas(dragunov gercek adıdır) onceki sayfalarımızda mevcut aratırsan bulabilirsin malum bir konuyu iki kere acmak biraz abes kacar.
saygılarımla

remington' Alıntı:
arkadasım kusura bakma ama silahlar hakkında pek bilgiye sahip degilsin galiba!!!!sinper adlı bir silah yoktur sniper kelime anlamı olarak keskin nişancı demektir yani senin sniper dedigin silah aslında bir insandır ve onların kullandıgı tüfekler vardır.ayrıca Canas(dragunov gercek adıdır) onceki sayfalarımızda mevcut aratırsan bulabilirsin malum bir konuyu iki kere acmak biraz abes kacar.
saygılarımla
Ben de bu silahın adına sniper koymuşlar zannediyordum:D.halbuki bunun kelime anlamını da biliyordum:victory .Bilgilerine teşekkürler.

Bunlar amatörce ya benim kullandıklarıma hiç benzemiyoo :D

hihih eline sağlık kardeşim hakkaten korkutucu silahlar ama :D

snaj_16.jpg

ßu siLahı hitman adLı oyunda kuLLanmı$tım...
SusturucuLu sniper=)

Geri