Düellonun yandaş medyası da belli oldu

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
Düellonun yandaş medyası da belli oldu

Gündeme damga vuran 'Gökçek Kılıçdaroğlu düellosunungalibi kim?' diye enine boyuna tartışılırken Kartle medyası haberleriyle açıkça 'ben tarafım' dedi.

Yılın düellosu medyanın da safını ortaya çıkardı. Doğan Grubu’na bağlı Star TV’de gerçekleşen Melih Gökçek Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki tartışmayı sayfalarında taşıyan Hürriyet, Milliyet ve Vatan Gazeteleri Kılıçdaroğlu’nu üstü kapalı olarak galip gösterdiler. Uğur Dündar'ın programındaki ilginç tutumu ise Haber 7 okurunun dikkatinden kaçmadı.

Grubun amiral gemisi Hürriyet’in internet sitesinin manşetinde yer alan iki haber de Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği iddialar araştırılırken reyting rekorları kıran düellonun Gökçek’e pahalıya mal olduğu ifade edildi. Hürriyet ayrıca, "EGO’nun fazladan topladığı para: 50 milyon dolar + 39 milyon YTL" başlıklı haberinde, Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Başkanı Ali Çetin, EGO’ya açtığı davaya yer verdi.

Düellonun hemen ardından Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık'ın gündeme getirdiği, AK Parti kulislerinde de bomba etkisi yapan yazısı, Milliyet’in internet sitesinde, Melih Gökçek’in performansının parti kanadınca hiç beğenilmediği bu yüzde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başka bir isim düşünüldüğü şeklinde yorumlandı. Gazetede de ise, “Kılıçdaroğlu’dan ‘kılıç’ gibi belge” başlığı ile verilen haberde Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün ortaya attığı, Gökçek’in Ergenekon ile ilişkilendirilen SESAR’a, “Erdoğan nasıl yıpratılır?” araştırması yaptırtıp, 354 milyar ödediği iddiasına yer verildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZCÜSÜ; VATAN

Grubun 'belden aşağı' çalışan gazetesi Vatan’ın sergilediği tutum ne kadar tarafsız olduklarını da ortaya koydu. Ankara’nın suyunda arsenik çıktığına dair sahte belgeli iddiaları vitrine taşıyarak Melih Gökçek’e karşı belirgin bir şekilde cephe alan Vatan Gazetesi, düello öncesi ve sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözcülüğüne soyundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun düellodan sonra Gökçek’ten korktuğuna dair açıklamasını yer veren Vatan’ın haberindeki spot şöyle: “Dengir Fırat’la tartışmamız seviyeliydi. Ama Gökçek’in seviyesini görünce, mutlaka başka bir takım girişimleri olacağını düşünüyorum. Bu yüzden artık koruma talep etmek gerekiyor” Vatan’ın internet sitesi, Kılıçdaroğlu’nun Gökçek’in Ergenekon’dan çıkan belgesini de manşetine taşıdı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını manşetten üst üste veren Vatan söz konusu Melih Gökçek olunca alt sayfalardan yer verirken, Gökçek’in “Beni kumpasa getirdiler” sözlerine, “Gökçek yenilen pehlivan gibi” yorumunu yaparak gönlündeki galibi de açıkladı.

Gökçek’in programdaki agresif ve sinirli tutumunu psikiyatriye yorumlatan Vatan şu ifadelere yer verdi: “Gökçek ise yönetmeni bile dinlemeyen kavgacı bir üslup ortaya koydu. 'Pragmatik amaç için her yol mübah' diyen bir insan tipi sergiledi. Kendine güvensiz bir profil ortaya koydu”

KAZANAN YOK KAYBEDEN UĞUR DÜNDAR

Öte yandan Uğur Dündar'ın programdaki tutumu medyanın gündemine gelmedi. Haber 7'ye gelen binlerce yorum içerisinde "Dengir Mir Mehmet Fırat - Kemal Kılıçdaroğlu düellosunun kazananı gösterilen Uğur Dündar bu düellonun kaybedeni ilan edildi." Dündar'ın yayın esnasında, Gökçek'in agresifleşmesine çanak tuttuğunun tespitini yapan okurlarımız, kulaklık tehdidini de gözden kaçırmadı. Dündar'ın tartışmanın en hararetli yerinde, "Hayır arkadaşlar, Melih Bey'in sesini almayın yayından" şeklindeki cümlesiyle Melih Gökçek'in konuşmalarında dolayı sesinin kesileceği gözdağını verdi.

Gökçek'in taraf tuttuğuna dair çıkışları ile açıkça rahatsız olduğu belli olan deneyimli gazeteci Uğur Dündar'ın programın kontrolünü elinden kaybettikten sonra, sırtını Melih Gökçek'e dönmesi izleyiciler tarafından garipsendi.

KAYNAK

tartışmayı bilmeyen ve sadece çingene gibi bas bas bağıran bir insanı destekleyenler elbetteki uğur dündar ı taraflı bulur.

uğur dündar ı gökçek sabote etti. fırat kılıçdaroğlu tartışmasında iki taraf da kendilerine ayrılan süre içinde konuştular problem çıkmadı. gökçekin işi bu zaten hep ortalığı karıştırsın suyu bulandırsın...

Bence (programı izledim) Kılıçdaroğlu, Gökçek`i resmen ezdi. Gökçek hiçbir soruya doğru cevap vermedi hep konuyu değiştirmeye çalıştı. Dün Gökçek bir kanala tekrar katıldı ve bazı sorulara cevap vermek yerine Kılıçdaroğlu`nu suçlamaya devam etti ve Kılıçdaroğlu`nu yeni bir düelloya davet etti. Bakalım Kılıçdaroğlu nasıl cevap verecek...

Uğur Dündar bence bu programda sabır küpü idi, kendisini tebrik ediyorum.

UĞUR DÜNDAR ÇOK UYANIK , TABİRİ CAİZ İSE ANASININ GÖZÜ BİR GAZETECİ.
TEHLİKELİ BİR GAZETECİ. ÇÜNKİ YAŞI VE DENEYİMİ İTİBARİYLE ALT EDEMEYECEĞİ KİMSE YOK GİBİ. BUNUN İÇİNE SİNSİLİK VE AZDA OLSA ART NİYET KATILINCA TAM BİR BOMBA OLUYOR.
GELELİM TARTIŞMAYA
MELİH GÖKÇEK KAŞAR BİR İNSANDI ZATEN ( hakaret olarak algılamayın ) ŞİMDİ ESKİ KAŞAR OLDU , FARK BU . YANİ ESKİDİ YÜZÜNÜN DEĞİŞMESİ LAZIM , YANİ İYİSİNE KÖTÜSÜNE BAKMADAN DEĞİŞTİRİLMELİ , AKP BAŞKA BİR YENİ YÜZÜ ADAY GÖSTERMELİ. YOKSA NE OLUR CHP DE DENİZ BAYKALIN DURUMUNA DÜŞER .
AGRESİFLİK BİR AÇIKTIR . BU AÇIK MELİH GÖKÇEKTE FENA HALDE FAZLADIR , BU NORMALDE PEK FAZLA BİR SORUN YARATMAZ AMA UĞUR DÜNDAR GİBİ BİRİ BU AÇIĞI DEĞERLENDİREREK SİZİ MAHVEDEBİLİR . Kİ ÖYLEDE OLDU
KEMAL KILIÇDAROĞLU ASLINDA VARLA YOK ARASI BİR VARLIĞA SAHİP BİR İNSAN
GİRMİŞ OLDUĞU TARTIŞMADA SUNMUŞ OLDUĞU BELGELER ZATEN ORTADADIR . BUNUN İÇİN BİR DETAYLI ARAŞTIRMAYA GİTMEMİŞTİR , AMA UĞUR DÜNDARIN DA DESTEĞİNİ ALARAK GÜNDEMDE KALMAYI BAŞARMIŞTIR .
DENİZ BAYKALIN SAĞ KOLUDUR ÇÜNKİ ONUN GİTTİĞİ YOLDA ONUN İZİNE BASARAK İLERLEMEKTEDİR .
YANİ ONUNDA SONU YAKINDIR .
PEKİ KİM KAZANDI BANA GÖRE HİÇ KİMSE
KİM KAYBETTİ : HEPSİ
M. GÖKÇEK, K.KILIÇDAROĞLU
U. DÜNDAR
KAYBETTİLER . NEDENİNE GELİNCE
UĞUR DÜNDAR BİLGİ BECERİSİNİ VE PROĞRAMDAKİ KONUMUNU SİLAH OLARAK M.GÖKÇEĞE KARŞI KULLANMIŞTIR . BU AYIP BİR DAVRANIŞTIR .

M.GÖKÇEK AGRESİFLEŞMEMESİ , HATTA OLDUKÇA SAKİN DAVRANMASI GEREKİRKEN AGRESİFLİĞİN NEGATİF ETKİSİNE MARUZ KALMIŞ VE KAYBETMİŞTİR.

K.KILIÇDAROĞLU ZATEN DEVLET MEMURU YAPISINDA BİRİ OLDUĞUNDAN ZATEN BAŞTAN KAYBEDİYOR .
BEN BİR CHP Lİ OLARAK BU YAŞANAN OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ GAYET NET GÖRDİÜĞÜME İNANIYOR VE ÜÇÜNÜDE KAYBEDEN OLARAK GÖRÜYORUM
BU ARADA
KİMSE SANMASINKİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKP HARİCİNDE BİR PARTİYE GEÇECEK .
HAYIR ANKARA YİNE AKP DE KALACAK , BUNUN SUÇLUSU CHP DİR
CHP NİN GÖSTERDİĞİ ADAYDIR .
SAYGILARIMLA

gökçeğin boncuk boncuk terlemesinin suçlusu da dündardır belki..
bırakın bu işleri yaaa.

galibini malübünü bilmem de işin dündar üstü kapalı haddini bil dedi sadece gükçeğe seviyesiz yorumlar tabirler alaksız yerlere sapması napsaydı izin mi verseydi...

Muhafazakar gazetelere hükümey yalaksı diyenlerin yandaş medya diyenlerin kendilerinin de aslında CHP nin kdrolu yayın organı olduklarını anlıyoruz

Demekki CHP nin sözcülüğünü yapmak yandaş medya olmuyormuş

Aydın Doğan medyası

olmuş CHP nin yalaksı

ben şimdi akp yi eleştiriyom ben demi chp yalakası oluyom mantığa bak yaaa..

akp ve yandaşlarına iyi dersen senden iyisi yok akp yi eleştirirsen solcusun chp yalakasısın ve DİNE karşısın way beeee

ne diyelim o da güzel.......

Doğan medyasının CHP yalakası olduğu doğrudur

ancak Kılıçdaroğlu ile yapılan düelloda suç tamamen Gökçek inidr

Tunceli kemal kendisi ile ilgili adam gibi hiç bir belge ortaya koyamamasına rağmen

kendi kendini bitirdi

Aydın Doğan Ankara'ya geliyor. Kendi medya grubunu toplayarak görüşme yapıyor. O sırada Çankaya Belediyesi'ndeki yamyam konusu gündemde. Aydın Doğan neden bu konunun genişletilmediğini sorup, 'Bunu Melih Gökçek yapsaydı manşetlerden inmezdi' diyerek gazetecilerine sitem ediyor.

O programda Fikret Bila, 'Kalkıp Çankaya'ya da mı yüklenelim. Elimizde bir tek orası kaldı' diyor. İşte CHP medyası

Serdengeçti;3851960' Alıntı:
Aydın Doğan Ankara'ya geliyor. Kendi medya grubunu toplayarak görüşme yapıyor. O sırada Çankaya Belediyesi'ndeki yamyam konusu gündemde. Aydın Doğan neden bu konunun genişletilmediğini sorup, 'Bunu Melih Gökçek yapsaydı manşetlerden inmezdi' diyerek gazetecilerine sitem ediyor.

O programda Fikret Bila, 'Kalkıp Çankaya'ya da mı yüklenelim. Elimizde bir tek orası kaldı' diyor. İşte CHP medyası

tabi yüklenecekler kardeşim ... melih çankayanın adamı deilmi... bu adamlar 'BİLMEM NE EFENDİNİN' elini öpenler deilmi...
bu arada sizin kanal 7 den na'ber ... ne zaman kapatılacak ??? sizin zahit bey ne zaman istifa edecek .??? (gerçi istifa etmek onursal bi iştir ama ...)

Kimin hırsızının daha namuslu olduğumu tartışılıyor?Kimin kaybettiği belli ,Türk milleti kaybediyor.Onlar herzaman kazanıyor.<Zenginin malı züğürdün çenesini yorar>mış,saygılar...

tabi yüklenecekler kardeşim ... melih çankayanın adamı deilmi... bu adamlar 'BİLMEM NE EFENDİNİN' elini öpenler deilmi...
bu arada sizin kanal 7 den na'ber ... ne zaman kapatılacak ??? sizin zahit bey ne zaman istifa edecek .??? (gerçi istifa etmek onursal bi iştir ama ...)

senin bir kaç yorumunu okudum ve son olarakta bu ytroumunu okuyunca senin zır cahil olduğun konusunda şüphem kalmadı

yahu sen okuduğunu bile anlayamayacak kadar cahilden de öte bir şeysin

burada adı geçen Çankaya köşkü değil

CHP nin Çankaya Belediyesi nden bahsediyor

senin gibiler bu forumda yorum yapıyorsa vay haline bu forumun

senin bir kaç yorumunu okudum ve son olarakta bu ytroumunu okuyunca senin zır cahil olduğun konusunda şüphem kalmadı

yahu sen okuduğunu bile anlayamayacak kadar cahilden de öte bir şeysin

burada adı geçen Çankaya köşkü değil

CHP nin Çankaya Belediyesi nden bahsediyor

senin gibiler bu forumda yorum yapıyorsa vay haline bu forumun

kardeş .. sen okuduğunu göremeyecek kadar boşmuşsun ...
çankaya belediyesi olduğunu bende görüyorum...
çankaya köşkünde oturan kim... biraz kafayı yor bakim .. anlican
alla alla yaaaa

Geri