Düşler Sokağı ..

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
02birgecevaktiydipw3.jpg

Ben kuşlardan da küçüktüm
Bir gece vaktiydi
Aşk tuttu elimden benim
Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi
Ceplerimde hacıyatmazlar

Yağmur yağsa, uykum kaçsa
Bir kuş konsa badi parmağıma
Ağlardım bir başıma ..

06yamuryasave2.jpg

Sevdadandır,
Sevdadandır dedi annem aldırma
Aldırma gel yanıma ..

Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla
Düş sattım aldanmışlara
Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi
Sevdiğim başka sevenim başka ..

07uykumkasawx0.jpg

Yağmur yağsa, uykum kaçsa
Bir kuş konsa badi parmağıma
Ağlardım bir başıma

Sevdadandır, sevdadandır
Sevdadandır dedi annem aldırma
Aldırma gel yanıma ..

tabiiki sevdadandır. Güzel hazırlamışsın İnfatuation. Ellerine sağlık...

sevdadandır bebiştom =))

aşkı tam buLdum derken bir güvercin yavrusunun annesi tarafından yaptığı o sıcak yuvayı kaybetmesi gibi çıkmaz sokakLarda kayboLan,hor gürüLen,serzenişi kanıksayan,serçeLer gibi ağLamaktan korkan
çaresizLiği kendine pusuLa seçen bir gönüLün darmadağın oLması ancak bu kadar net anLatıLabiLir...

eLLerine sağLık müdür...

Fуσηв;3275148' Alıntı:
aşkı tam buLdum derken bir güvercin yavrusunun annesi tarafından yaptığı o sıcak yuvayı kaybetmesi gibi çıkmaz sokakLarda kayboLan,hor gürüLen,serzenişi kanıksayan,serçeLer gibi ağLamaktan korkan
çaresizLiği kendine pusuLa seçen bir gönüLün darmadağın oLması ancak bu kadar net anLatıLabiLir...

eLLerine sağLık müdür...

ana temayı çıkarmam için bana 1-2 gün müsade et hacı :saskin

ana temayı çıkarmam için bana 1-2 gün müsade et hacı :saskin

hayat insana öyLe şeyLer öğretiyor ki müdür temayı sen değiL tema seni bu hayattan çıkarıyor ya da tema bu hayatı yaşanabiLir bir haLden çıkarıyor...
işte senin şiirinin teması da tam oLarak bu...

Fуσηв;3275175' Alıntı:
hayat insana öyLe şeyLer öğretiyor ki müdür temayı sen değiL tema seni bu hayattan çıkarıyor ya da tema bu hayatı yaşanabiLir bir haLden çıkarıyor...
işte senin şiirinin teması da tam oLarak bu...

konuyu yunan tragedyaları mantığında almaktan başka çare bırakmadın hacı bana :sigara:

konuyu yunan tragedyaları mantığında almaktan başka çare bırakmadın hacı bana :sigara:

kökLerim iskandinavLara dayanmamış oLsa,akyuvarLarım eLips şekLini taşımasaydı inan anLattıkLarını marur bir şekiLde özümseyemezdim...
sana sonuna kadar katıLıyorum...

Yüreğine sağlık ;)

Fуσηв;3275199' Alıntı:
kökLerim iskandinavLara dayanmamış oLsa,akyuvarLarım eLips şekLini taşımasaydı inan anLattıkLarını marur bir şekiLde özümseyemezdim...
sana sonuna kadar katıLıyorum...

masum görünüşünün altından bi karıncayiyen mi çıktı acaba :sigara:

Lütfen gecenin bu saatinde ''Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine'' cümleler yazıp kafamızı allak bullak etmeyin. :sigara:

Geri