bugu
New member
- Reaction score
- 0

Kadınlar ve erkekler arasındaki anlaşmazlıklar her zaman vardı ve gelecekte de olacak.. İşte tarihteki ve günümüzdeki önemli insanların evlilik ve kadınlar hakkında söyledikleri sözler..
*Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler.Hemant Joshi
*Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz.Socrates
*Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller.Dumas
*Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?Sigmund Freud
*Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir.Anonim
*Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.Henny Youngman
*Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim.Sam Kinison
*Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir.James Holt McGavran
*Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmediPatrick Murray
*Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.Nash
*Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır.Anonim
*Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi..Henny Youngman
*Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.Rodney Dangerfield
*İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir.Milton Berle
*Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.Anonim
*Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'.Anonim
*Karısı güzel olan adam mutlu olur. Güzel olmayan ise filozof...-Sokrates-
*Bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken, dili...-George Chapman-
*Erkek hissettiği, kadın göründüğü yaştadır. -Moltimer Collins-
*Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır.
-Jack Davies-
*Bir sürü erkek başarısını ilk karısına borçludur. İkinci karısını da başarısına.
-Jim Backus-
*Kadına inanan, kendini aldatır. İnanmayan da kadını aldatır.
-Çin Atasözü-
*Zengin dullar bir gözleriyle ağlarlar, öbürünü kırparlar.
-Miguel De Cervantes-
*Kadin psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya cevap bulamadım. Gerçekte kadınlar ne istiyor?... -Sigmund Freud-
*Bir kadın aynı zamanda hem sevdalı, hem anne olamaz... -Andre Maurois-