Düşük İnternet Hızı

spencer01

New member
Reaction score
0
Selam yahu ben 1kasımdan itibaren internet hızını 2mb e yukselttim ama hala download hızı 1mb hızında gibi ama internet hız testini yapıorum 2 mb hızında gosterior uygulamaya gelince dosyaları 50-80 kb arası indirior nasıl iş bu :S

nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Virüs yemiş olabilirmisn ?

Dün ve bugün internet hızı ile ilgili hep problemler yaşanıyor. Sanırım servis sağlayıcı ile ilgili problem.

TTnet de 1 haftadır sorun var eğer sen TTNET kullanıyorsan ondan olabilir.

Servis sağLayıcısı hatasıda oLabilir aynı zmnda kullandığın uygulamanın sunucusu yanı serveri meşguLsa yavaş oLması normaldir örneğin rapid gibi bi erden download yap o anki hızını görürsün çünkü rapid serveleri genelde hızLı çaLışır

virus taramasından gecirdim 2 defa virüs bulamadı nod32
ttnetde deil smile adsl kullanıorm rapid hotfile filan indirirken oyle dusuk olabilir tamamda torrent yada diger sitelere girerken video izlerkende cok asırı yavas :S

virus taramasından gecirdim 2 defa virüs bulamadı nod32
ttnetde deil smile adsl kullanıorm rapid hotfile filan indirirken oyle dusuk olabilir tamamda torrent yada diger sitelere girerken video izlerkende cok asırı yavas :S

nod32 ile 50 kere taratsan yine bulamaz onun için o program varken taratma boşuna zaman kaybı çünkü :smile:

torrent de yavaş olabilir ki olması normaldir zaten indirdiğin şey az pc de varsa yavaş indirir,tüm torrentlerde mi aynı yavaşlıkta indiriyor ?

video izlerken ki yavaşlığı birçok kişi dile getirdi.sorun kesinlikle hatlardan bence,yani net sağlayıcın ile alakalı.

dns leri değiştir comodo dns i dene.

yeni gördüm eğer 50-80 arası indiriyorsan dns değişikliği işe yaramaz =)

Servis sağlayıcınla konuştunmu bu konuyu.

nod32 ile 50 kere taratsan yine bulamaz onun için o program varken taratma boşuna zaman kaybı çünkü :smile:

torrent de yavaş olabilir ki olması normaldir zaten indirdiğin şey az pc de varsa yavaş indirir,tüm torrentlerde mi aynı yavaşlıkta indiriyor ?

video izlerken ki yavaşlığı birçok kişi dile getirdi.sorun kesinlikle hatlardan bence,yani net sağlayıcın ile alakalı.

dns leri değiştir comodo dns i dene.

hangi antivirüsü kullanmam lazım peki ? birde herşeyi indirirken 50-80 arasında gidiyor nerden indirirsem indiriyim farketmiyor sayfa acılmaları yavas yani komple yavas internet :S

konuştum halledecegiz diyorlar ama hep demeleriyle kalıorlar hatta bunların servis istasyonuda bnm eve cok yakın oldugu için kopma filan olmaması lazım filan diyorlar :S

Anlam veremedim.

bu arada anti olarak comodo internet security premium kullan.

hocam sana eğer düzeltilecek dediler ise biz ne yapabiliriz ki ?

sorun var demekki adamlar öle demiş sana.

herhangi bir link varmı acaba comodo için ?

adamlar zaten sürekli diyorlar ilgileniyoruz diye bağımlılık yapmış gibi :durdurun

İnternet filitresi kuruyordur devletimiz çünkü tümISP lerde var.

Hız testlerinde (yurt içi ve normal hep kullanılan serverlerde)normal çıkması virüs olasılığını düşürüyor.
Bu arada türkiyede olmayan sunuculardan yapın hız testinizi.
8-9GB çıkan testi ABD de bir serverden yapınca 256MB yi anca görüyorum.
Ping desen 200 küsurlara inince şükrediyorum ama neden se yurt içinde ki hız testi sitelerinde 50 den aşağı.
Uploada gelince 1MB (1.5 bile gördü!!)neresi olursa olsun sorunsuz.Virüs olsa yayılmak için uploadı kullanır.

Özellikle normalde kullanılmayan SSL tünel siteleri falan çok zor açılıyo.
Bence çindeki gibi netin önüne duvar kurdular ama türk işi olduğu için trafiği taşımıyor.

Bu arada.
Süper online fiberden uzak durun en iyisi şimdilik uydunet gibi.

Geri