c'yi ve d'yi açamıyorum acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreammaker

New member
Reaction score
0
c'yi ve d'yi açamıyorum acil yardım sanırım virus bulaştı bu sorunu nasıl çözebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim...

bilgisayarda şu anda bi antivirüs programı yüklü değil...

sistem geri yüklemeyi biliyorsan geri yükle
Ayrıca bir antivirüs prosu yükle ve sistemini ayrıcada yedeklemeni tavsiye ederim

c'yi ve d'yi açamıyorum acil yardım sanırım virus bulaştı bu sorunu nasıl çözebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim...

bilgisayarda şu anda bi antivirüs programı yüklü değil...

arkadasim önce gecmis olsun derim insallah düzelir.önce bu programi bilgisayarina kur ( SpyBot - Search & Destroy )foruma bak forumda yoksa googel'den ücretsiz indirebilirsin.bu program virus temizleme isini iyi yapiyor.yapilmasi gereken bu programi kurduktan sonra virus taramasi yapmadan güncellemek(türkce dil secenegi var)güncelledikten sonra virus taramasi yaptirmak daha sonuc alici oluyor.bayagi zaman aliyor fakat etkili oluyor.kolay gelsin.size virusleri temizlemeden programlarin yedegini almamaniz,alacaginiz yedeginde virislü olasaci ihtimali yüksek ihtimal.

arkadaşım aynısı Banada Oldu Eger Program Yükleyebiliyosan Yani izin veriyorsa Kaspersky 7.0 ÜSt Sürümleri degil sadece bu Sürümünü yükle Emin ol temizliyecektir Olmassa Trojan hunter 5.0 Full Kullan

bırak arkadasım yav napcan vırus prosunu falan, at temızınden bı format senden kurtul bızde kurtulalım bızı ugrastırdıgın seye bak yav.

bırak arkadasım yav napcan vırus prosunu falan, at temızınden bı format senden kurtul bızde kurtulalım bızı ugrastırdıgın seye bak yav.

aman ya kusura bakma uğraştırdık:saskinsaol arkadaşım sen boşver uğraşma arkadaşlar saolsunlar yeterince ilgi göstermişler hepsine çok teşekkür ederim...

sorunun çözümüne gelince karsparski yükledim tarattım ve sorundan kurtuldum ilgilenen herkese tekrardan çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri